Чому не можна шити одяг на собі

event 14:20 Вівторок 15 Лютого 2022 БЛОГ

У світі є багато прикмет і забобонів, серед яких збереглося повір’я про те, що людині не можна зашивати на собі одяг, інакше це призведе до неприємностей.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Чому не можна зашивати на собі одяг: прикмети

Існує багато різних прикмет з приводу шиття. Усі вони мають стародавнє коріння і різне значення.

Сучасний варіант прикмети говорить про те, що якщо людина буде зашивати на собі одяг, то може пришити собі пам’ять. Можна залучити у своє життя неприємності і позбутися щастя. У людини можуть з’явитися труднощі як на роботі, так і у особистому житті.

Раніше люди намагалися не шити одяг перед тривалою подорожжю. Вони вважали, що це може призвести до нещасного випадку у дорозі. Якщо нитки сплутувалися, то це говорило про те, що людина могла заблукати і не повернутися назад.

Якщо заміжня жінка буде зашивати на собі одяг, то це може призвести до погіршення відносин і появи конфліктів з чоловіком.

Чорні чаклуни і відьми вважають голку магічним інструментом, тому її часто застосовують для підкладів. Якщо людина буде самотужки зашивати на собі одяг, то вона зробить свою енергію негативною.

Прикмети говорять про те, що не можна пришивати на собі ґудзики, інакше може пошкодитися розум. Людина припинить думати про дрібні деталі і буде багато забувати.

Вагітним жінкам зовсім заборонено щось робити з ниткою і голкою, а особливо шити на собі. З цього приводу є наступні прикмети:

  • вагітна жінка може зашити своїй дитині шлях у світ, тому пологи можуть виявитися важкими, а малюк може не вижити;
  • не можна зав’язувати вузлики під час шиття, інакше малюк може заплутатися у пуповині.

Оскільки жоден із зазначених вище забобонів не має підтвердження, люди повинні самі приймати рішення щодо того, чи варто їм шити на собі, чи ні.

Читайте також: Які страви краще ніколи не готувати у мультиварці – поради для господині

Як нейтралізувати негативне значення прикмет

Згідно з повір’ями, що існують, уникнути негативних наслідків усіх прикмет, що пов’язані з шиттям одягу на собі, можливо. Якщо вже сталося таке, що необхідно терміново зашити одяг, не знімаючи його з себе, то для цього потрібно буде взяти шматочок нитки у зуби і тримати її під час шиття. При цьому необхідно перебувати у цілковитій тиші і мовчати.

Якщо не хочеться цього робити, тоді необхідно щільно притиснути губи і закусити язик.

Джерело

Стати автором!
Якщо Ви хочете вести свій блог на сайті Час-Дій, напишіть нам: [email protected]

Автор:
Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward