Замголови Нацполіції України Тишлек орендує житло у росіянина, а його теща відкрито підтримує росію

event 09:59 П’ятниця 27 Жовтня 2023 ПОДІЇ

Заступник голови Національної поліції України Дмитро Тишлек користується нерухомістю та авто родини партнера очільника ростовського кримінального угрупування. А його дружина навіть після російського вторгнення не позбулася російського паспорта.

Про це йдеться у розслідуванні Bihus.Info.

Дмитро Тишлек усе життя працює в системі МВС та Нацполіції. Заступником керівника Нацполу він був призначений навесні 2023 року. До того очолював столичний Департамент стратегічних розслідувань Нацполу. Також керував Департаментом захисту економіки в Дніпрі та Житомирі, а до російського вторгнення 2014 року – близько 10 років працював на рідній Донеччині. Цікаво, що родина дружини, Олександри Балакай, орієнтовно в нульових переїхала на Ростовщину й отримала російське громадянство. При цьому російський паспорт самої Олександри Балакай лишався чинним станом на літо цього року. 

Теща Тишлека – Марія Балакай – до повномасштабного вторгнення росіян відвідувала Тишлеків в Україні. Під час одного з таких візитів влітку 2018-го на неї була оформлена двокімнатна квартира в Києві. Одразу після оформлення теща виписала довіреність на дочку, передавши право розпоряджатися нерухомістю їй. І повернулася до росії.

У вересні-жовтні цього року Тишлек був неодноразово помічений в одному з елітних котеджних містечок під Києвом. Він виходив із будинку, записаному на жінку, на ім’я Наталья Нечепоренко.

За даними джерел журналістів, навесні минулого року Тишлек виїжджав за кордон на автівці чоловіка Наталі Нечепоренко Віталія, а навесні цього року Нечепоренки виписували на Тишлека довіреності. 

Читайте також: ЦАХАЛ розповів про новий нічний рейд у Сектор Гази (ВІДЕО)

Цікаво, що у Віталія Нечепоренка є дві невеликі будівельні фірми, які згідно з доступною на YouControl фінансовою звітністю, не є прибутковими і тому не приносять йому дивідендів. За даними джерел редакції у податковій, у цих фірмах він і його дружина отримують зарплату, однак її рівень такий, що подібні  будинки їм не те що купувати – навіть орендувати було б складно. Водночас відомо, що у Віталія Нечепоренка є частка ще в одному бізнесі: йому належить 25% у ТОВ «Еліт лото», де таку ж частку має Андріан Родін, він же Андрєй Іманалі, він же «Полузвєрь» – ростовський кримінальний авторитет, який має дуже давні та дуже складні стосунки з поліцією.

Останні новини
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward