Українські діти шокували суддів “Америка має талант”: пройшли відразу в півфінал

event 12:32 П’ятниця 06 Січня 2023 Шоу-бізнес
American`s got talent

Український дитячий гурт “Light Balance Kids” виступив у відборі головного американського шоу талантів “America’s Got Talent” (Америка має талант). 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ БАЙРАКТАР NEWS

“Light Balance Kids” – це український танцювальний “бенд”, який виконує номери в костюмах, що сяють неоновим світлом. Костюми та неонові декорації програмуються та утворюють разом із танцями єдине вражаюче шоу.

LBK перед своїм виступом 3-го січня у США розповіли глядачам про повномасштабне вторгнення росії в Україну. Про те, як вони рятувалися від ракет і як батько однієї з учасниць зараз воює проти російських загарбників.

Судді та зал активно підтримали українських дітей під час виступу. Авдиторія дуже високо оцінила виступ. Один із суддів – канадський телеведучий Гові Мандель натиснув кнопку Golden Buzzer. Вона означає, що учасник шоу проходить одразу до півфіналу проєкту. 

За його словами, у номері вийшла дивовижна символіка, оскільки діти принесли світло із найтемнішого місця на планеті: 

Там, звідки ви родом, у цю мить, можливо, найтемніше місце у світі, і ви перетинаєте земну кулю, щоб принести нам світло. І якщо я можу зробити що-небудь від імені Америки й “America’s Got Talent”, щоб принести вам ще більше світла, ніж ви принесли нам, я хотів би зробити це для вас.

Варто зауважити, що “Light Balance Kids” не вперше беруть участь в американському талант-шоу. Перша їхня спроба була у 2019 році і тоді танцюристам вдалось увійти до десятки фіналістів.

https://youtu.be/lpLfyReEZZI
Автор:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward