Україна надійний сусід Польщі й ми успішно проводимо переорієнтацію нашої економіки на європейські ринки – нардеп Соломчук в інтерв’ю New Eastern Europe

event 16:13 Субота 21 Серпня 2021 ПОЛІТИКА

Про це нардеп повідомив у своєму телеграм-каналі. Одним із основних питань під час інтерв’ю був рух України до Європейського Союзу. Зокрема, обговорили роль Польщі на шляху України до євроінтеграції.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Нардеп Дмитро Соломчук розповів, що наразі політична партія “Слуга народу” має чітко визначений рух до ЄС. Адже, Україна це європейська країна, яка орієнтується на приклади європейських домократій та економік. А євроінтеграція є однією із пріоритетних цілей зовнішньої політики України.

За словами політика, в Україні активно працюють над впровадженням реформ, які необхідні для співпраці з ЄС. 

Коментар: Ми активно працюємо над впровадженням реформ і намагаємось за короткий проміжок часу зробити все те, що не вдавалось попередникам за 30 років – зробити Україну успішною, конкурентною в економіці, з високим розвитком соціальних гарантій, стандартами життя та відповідністю усім необхідним критеріям для членства в ЄС“, – зазначив нардеп. 

Читайте також: Рівненщина отримає понад 22 млн грн держдопомоги для багатодітних сімей – нардеп Соломчук

Зокрема, Соломчук зауважив, що для того, аби швидко рухатися в ЄС, необхідно мати хороші стосунки з регіональними стратегічними партнерами. Нині саме Польща бере найактивнішу участь у зближенні України з Європейським Союзом.

Коментар: Я високо оцінюю допомогу Польщі на шляху українських євроінтеграційних прагнень. Швидкий рух в ЄС – це в першу чергу гарні стосунки зі регіональними стратегічними партнерами. Польща послідовно виступає послідовником зближення України з ЄС“, – сказав нардеп.

Загалом, у перспективі Україна та Польща будуть активно співпрацювати, особливо коли Україна стане повноправним членом ЄС. 

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward