У Рівному собака покусала дитину у парку Шевченка

event 13:40 Понеділок 16 Січня 2023 РІВНЕ

У Рівному, в парку Шевченка, вулична собака напала на дитину, яка гуляла з матір’ю. Про це жінка написала в один із місцевих телеграм-каналів “Рівне 1283”.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІБАЙРАКТАР NEWS.

“Цей парк дбайливо доглядається комунальними службами для комфортного проживання цих чотириногих “друзів” які зазначені на фото. І ті “друзі” не зовсім раді іншим гостям міського парку”.

Також вона повідомила, що дитині пощастило, тому що на ній були одягнуті колготи та зимові штани, тож укус не дістав далеко.

Читайте також: Українець порахував, скільки окупанти “знищили” української техніки за їхніми даними (ВІДЕО)

Нагадаємо, як захиститися від агресивної собаки:

  • Потрібно зупинитися, опустити руки, найкраще прикрити ними живіт, а корпус повільно повернути, виставивши плече вперед, для стійкості пози. Іншими словами прикинутися “колодою”. Досвідчені собаківники радять зімітувати підняття каменя з землі або ж насправді підняти камінь, при цьому рухи повинні бути плавними, але впевненими. 
  • Розмовляти з собакою потрібно впевненим, низьким голосом, показуючи таким чином, що він має справу з сильним противником. 
  • Погляд краще опустити, але водночас собака має бути в полі зору, щоб не дати йому можливості обійти та напасти ззаду. 
  • Не повертаючись спиною до тварини, повільно, від собаки можна почати відступати. Найчастіше тварина охороняє свою територію і просто намагається вигнати людину без серйозного наміру нападу. Якщо ж повернутися до собаки спиною, то імовірніше він дійсно нападе. 
Останні новини
26.04.2024, П’ятниця
25.04.2024, Четвер
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward