Повня 18 березня в Діві: особливості дати, заборони та поради

event 10:55 П’ятниця 18 Березня 2022 БЛОГ

Астрологи кажуть, що повня в цьому місяці розкриє здібності до планування і реалізації своїх бажань. Все тому, що небесне світило опиниться в знаку Діви – практичного і раціонального знака, який благоволить амбітним людям, пише Уніан.

Перевірені і актуальні новини з фронту – Час • Дій | НОВИНИ.

Деталі: Місячний диск стане повним і зійде на небі 18 березня о 09:17 за Києвом. Він знаходиться в знаку Діви і висвітився на 100% у п’ятницю – день під заступництвом Венери. Фахівці з езотерики вважають, що в цю дату найкраще бути терпимими по відношенню до друзів і близьких.

Якщо ви бачите якусь помилку в поведінці, не обов’язково на неї вказувати. У разі, коли це необхідно, постарайтеся виправити людину якомога м’якше, не створюючи грунт для конфлікту.

Саме в період повні наша свідомість “забарвлюється” в енергетику планети або знака Зодіаку, що протегує небесному світилу. Знак Діви змусить вас прагнути до порядку, а будь-які недоліки будуть дратувати. Астрологи рекомендують берегти свої нерви і по можливості уникати стресових ситуацій.

Що можна робити в повню

Незалежно від знака Зодіаку, в період повного місяця в березні 2022 вам краще:

  • бути критичними – не розмінюватися через дрібниці, навчити свій розум бути зібраним і уважним;
  • слухати розум – аналітичні здібності необхідно розвивати, в повний місяць краще керуватися ними, а не інтуїцією;
  • берегти здоров’я – саме зараз краще залишити шкідливі звички і намагатися бути до себе уважними;
  • утриматися від конфліктів – підвищена емоційність можлива в дні повного місяця, але добром ніколи не закінчується.

Астрологи кажуть, що Стрільці, Терези, Овни і Леви можуть піддаватися критиці і реагувати на неї бурхливо. Краще постаратися відшукати в словах співрозмовника істину і отримати користь із ситуації. Якщо цього зробити не можна – ігноруйте будь-які спроби зруйнувати ваш захисний енергетичний фон.

Читайте також: Гороскоп на 18 березня: що сьогодні чекає на Козерога, Водолія та інші знаки Зодіаку

Що не можна робити в повню

Крім порад, фахівці з езотерики роблять акцент і на тому, від чого краще відмовитися. 18 березня 2022 року і на кілька днів після відмовтеся від:

  • надмірної довіри – всі факти перевіряйте кілька разів і не вірте на слово;
  • брехні – навіть на благо вона негативно позначиться на вашому біополі, скоєне повернеться вам сторицею;
  • згубних звичок – місяць в Діві не сприймає залежностей і слабкостей, тому бережіть себе від необдуманих діянь заради швидкоплинного задоволення.

Будьте готові до того, що в період повні у вас може з’явитися дратівливість, як наслідок синдрому контролю. З’ясування відносин, розрив зв’язків або різка зміна життєвого циклу – нормальні явища для такого непростого часу. 

Постарайтеся почути свій внутрішній голос і слідувати власним орієнтирам – можливо, повня в Діві дасть вам шанс до змін, на який ви чекали все життя.

Останні новини
05.05.2024, Неділя
04.05.2024, Субота
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
Читати більше новинarrow_forward