Ніколи не додавайте це в фарш: як не треба готувати котлети

event 05:34 Четвер 23 Лютого 2023 БЛОГ
kotleta

Домашні котлети у кожного кухаря виходить по-різному. Крім того, існує безліч різних рецептів цієї страви. Кожен з них дозволить трохи урізноманітнити смак улюблених котлет, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Що не можна додавати в фарш – популярні помилки

Незважаючи на те, що багато хто додає в фарш для котлет яйце, досвідчені кулінари радять цього не робити. Вважається, що через використання яєць вони стають більш сухими.

Крім того, на м’якість фаршу впливає молоко. Часто господині заливають хліб саме молоком, проте краще використовувати для цього просту воду. Експерти вважають, що через молоко фарш може стати жорсткішим. 

Що можна додати в фарш для котлет – корисні продукти 

Особливість котлет полягає в тому, що їх можна готувати з великою кількістю продуктів. Найкорисніші і популярні – овочі. Болгарський перець, морква, кабачки і навіть капуста не тільки зроблять котлети більш соковитими, але і поліпшать їх смакові якості.

Смачні свинячі котлети – що знадобиться

Для приготування потрібно взяти:

  • свинину – 1,5 кілограма;
  • лук – 200 грамів;
  • батон – 100 грамів;
  • кріп/петрушку – кілька гілочок;
  • спеції.

Нарізаємо невеликими шматочками м’ясо і цибулю. Пропускаємо їх через м’ясорубку і ретельно розминаємо. Потім беремо хліб – бажано використовувати “вчорашній”, нарізаємо його і теж пропускаємо через м’ясорубку.

Читайте також: Як врятувати пересолений суп: хитрість досвідчених господинь

Кришимо в фарш дрібно нарізану зелень і приправляємо за смаком. Крім солі і перцю, можемо використовувати покупну приправу для котлет або будь-які інші добавки, які вам подобаються.

Перемішуємо фарш, формуємо з нього котлетки і обсмажуємо їх на сковороді. Також можна попередньо обваляти їх в панірувальних сухарях. Потім смажимо котлети на середньому вогні до повної готовності.

Останні новини
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
10.04.2024, Середа
09.04.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward