На Рівненщині СБУ викрила експрацівника виправної колонії та двох в’язнів за організацію наркобізнесу

event 12:39 Понеділок 24 Червня 2024 ПОДІЇ

На Рівненщині СБУ викрила трьох учасників організованої групи, які налагодили протиправний механізм постачання наркотичних засобів та психотропних речовин засудженим.

Про це повідомили в Управлінні СБ України у Рівненській області.

Зловмисниками виявились колишній працівник однієї з колоній Рівненщини та двоє ув’язнених.

Встановлено, що наркобізнес організував один із засуджених, який до організованої групи долучив іншого в’язня та працівника виправної установи.

Організатор домовлявся із засудженими про необхідну кількість «товару», а працівник виправної установи особисто доставляв розфасовані «дози» на територію колонії.

Правоохоронцями задокументовано кілька фактів збуту наркотичних речовин, а саме марихуани, метамфетаміну та синтетичних психостимуляторів.

Зловмисників було затримано «на гарячому» під час чергової спроби збуту «товару» у виправній колонії та одержання неправомірної вигоди від протиправної діяльності.

Читайте також:

Згідно з рішенням суду працівника колонії було визнано винним  в отриманні хабаря від засудженого та звільнено із займаної посади. Наразі він відбуває реальне покарання в місцях позбавлення волі.

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури трьом учасникам організованої групи повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України

Останні новини
29.06.2024, Субота
28.06.2024, П’ятниця
27.06.2024, Четвер
26.06.2024, Середа
25.06.2024, Вівторок
24.06.2024, Понеділок
Читати більше новинarrow_forward