Місця у Рівному, де можна попрацювати з ноутбуком (БЕЗПЛАТНО ТА НІ)

event 14:30 Понеділок 12 Грудня 2022 РІВНЕ
nemaie svitla

Люди, які працюють віддалено, зіштовхнулися з новою проблемою: де попрацювати, коли немає світла. 

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ БАЙРАКТАР NEWS

Першими спадають на думку “Пункти незламності”, де є електрогенератори та Інтернет від “Старлінк”. Як нам відомо, онлайн-працівники вже користуються цією можливістю, тут іноді навіть проводять уроки вчителі. 

При великому напливі людей звісно варто враховувати, що місцем та розеткою потрібно ділитися. Також не всі Пункти оснащені доступом в Інтернет, тому це також потрібно мати на увазі. Вибір спрощує онлайн-мапа, яку можна оглянути за цим посиланням. 

Окрім цього у місті Рівному є багато закладів, які закупилися генераторами. Про частину з них ми дізналися, коли задали тематичне питання у фб-групі “Рівне – Твоє місто/Ровно – Твой город”

Тут наші журналісти запитували про локації, де можна зайнятися роботою за відсутності електроживлення у себе вдома. Отриманою інформацією ми вирішили поділитися.   

Зауважимо, що ми обдзвонювали насамперед запропоновані у коментарях місця та заклади. У Рівному є й інші ресторани, кафе та установи, які готові допомогти. 

Обласна наукова бібліотека 

Мешканці Рівного радять запитати про можливість роботи у бібліотеках міста. Ми змогли додзвонитися до обласної наукової бібліотеки. 

Там пояснили, що попрацювати у них можна за умови, якщо у самій бібліотеці також є світло. Є доступ до Wi-Fi. Також за зовсім недорого можна записатися.

КТС на Чорновола, 17А

Як бачимо на мапі “Пунктів незламності” – магазини КТС дозволяють підзарядити у себе гаджети. Заразом можете приглянути новий. 

На Чорновола у КТС є цілий простір із кав’ярнею і магазином. Заклад влаштував тут власний “Пункт незламності відповідального бізнесу” із можливістю підзарядитися. 

У приміщенні є близько 40 місць для роботи, розетки та Інтернет. Можна прийти працювати без усіляких додаткових умов. Відповідно, місце дуже має попит – майже завжди зайнято, – розповідає менеджер Ігор.

У магазині є Juice Bar 17А, де можна попити кави чи матчі.  

Магазини “ROZETKA”

Підзарядити свої гаджети можна у магазинах “Розетка” на проспекті Миру, 11 та Київській, 67 у ТЦ “Арена”.

Обидва магазини працюють від потужних генераторів у разі відключення світла. За словами директора магазинів Ігора Нестерука, у “Розетці” можна підзарядити свої гаджети: ноутбуки, телефони, машинки для стрижки та навіть чайник. І звісно ж попрацювати за потреби. Плати за свої послуги не беруть. 

У мене в магазинах діти з інгаляторами приходять, – розповідає Ігор. 

Також магазин на проспекті Миру, 11 ділиться електроенергією з благодійним фондом по сусідству. 

Незабаром у Рівному “Розетка” планує організувати коворкінг-плейс, як тільки отримає “Старлінк”. 

Ресторан “Сапфір” на вулиці 16-го липня 

Тут працюють з генератором. Представниця закладу повідомила, що тут можна навіть просто попрацювати, нічого не замовляючи, якщо є вільне місце. Звісно заплатити за каву на знак подяки зайвим не буде.

Кафе “Тісто” на Київській, 8

Поки є світло, можете приходити у “Тісто”. Як нам сказали у закладі, мінімального замовлення у них немає, можна навіть попроситися попрацювати просто так, якщо вільне місце. Звісно ж радимо замовити принаймні символічну каву за послугу. 

У закладі є три столики з розеткою, але вони розраховані на великі компанії, що варто мати на увазі. 

У закладі є генератор, тож тут  працюватимуть і під час відключень, однак тоді ноутбук на зарядку не поставиш. Генератор – для освітлення зали.

Ресторан “Foodies” на Кавказькій 2/1

Тут працюють від генератора у разі відключення електропостачання. У закладі є розетки на місцях біля вікон. Нам пояснили, що працювати тут можна цілий день, замовивши каву. Також заклад працює над тим, аби у клієнтів був доступ до Інтернету. 

Кафе-бар “Салют” на Симона Петлюри, 14

“Салют” на Симона Петлюри позначений синеньким, як Пункт незламності відповідального бізнесу. Тут є генератор, можна підзарядити гаджети. Як нам пояснили, вони не є коворкінг-плейсом, однак пішли на зустріч клієнтам, тож працювати у них можна. 

Розетки є, але працюють не по всьому залу, якщо заклад живиться від генератора. Кількість часу – до 4х годин, мінімальне замовлення – 250 грн з людини, – відповіли у закладі. 

Однак зрозуміло, що така ціна у випадку, якщо ви захочете 100% забронювати столик на всі чотири години. 

Паб “Ми в Україні” (в готелі “Україна”) 

Працюють від генератора. Інтернету немає. Якщо не потрібне підключення до Інтернету – то можна прийти попрацювати, замовивши, до прикладу, каву. 

Нам порадили кафе “Орегано” на Коновальця, 2

В “Орегано” пояснили що просто прийти попрацювати у них не вийде, оскільки кафе маленьке й зазвичай багато клієнтів. Однак генератор і розетки в залі є.

Частина меню лишається доступною. Тобто за наявності вільного місця та бажання замовити щось смачненьке сюди таки можна прийти з розрядженим ноутбуком.   

Коворкінг на Лермонтова, 7

Адвокатське об’єднання організувало у своєму офісі невеликий коворкінг на вулиці Лермонтова. Як нам пояснив представник об’єднання Олександр, вони мають генератор і “Старлінк”. Адвокатам вдалося створити 10 місць для роботи і нині вони всі зайняті через кількість охочих.  

Та все ж можна телефонувати й уточнювати інформацію, якщо бажаєте забронювати собі місце. Коштує воно недешево – кілька тисяч на місяць. Однак виправдано, враховуючи вартість роботи “Старлінку” та обслуговування генератора. Також в офісі є вбиральня та кухня. 

Працюють з 8:30 до 18:30

Деталі за телефоном: 096 210 96 44

Кав’ярня “NeVdovma” на Симона Петлюри, 8

Працюють без світла, оскільки є генератор. У залі є розетки. Нам сказали, що достатньо взяти каву чи що там забажаєте й сидіти, скільки потрібно.  

Кав’ярня Reeboot Соборна, 285  

Тут у разі відключення світла – роблять тільки каву, а зарядитися немає можливості. Водночас якщо у кав’ярні є світло, а у вас немає, то можна і гаджети зарядити, і попрацювати за чашкою кави. Обмежень по часу немає. Працюють з 9 ранку до 8 вечора.

  • Також рівняни рекомендують автозаправки, у яких є кав’ярня (WOG, SOCAR, OKKO, ОЛАС), а також гіпермаркети “Метро” та “Велмарт”. 

Це далеко не всі місця у Рівному, де можна зробити свою роботу, якщо у вас вимкнули електропостачання. Якщо маєте на думці заклад, який варто порекомендувати – напишіть про нього у коментарях під дописом. Шукаючи місце для роботи не забудьте уточнити про наявність розеток і доступу в Інтернет.

Нагадаємо, що стало відомо, які ліміти енергії виділили для Рівненщини

Автор:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward