Кар’єрний стрибок чи повний провал: гороскоп на тиждень 25-31 липня для всіх знаків зодіаку

event 17:45 Неділя 24 Липня 2022 Суспільство
Goroskop

Таролог та прогнозистка Ольга Соломко склала гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку. Тиждень з 25 по 31 видасться екстремальним для багатьох, повідомляє AstroOboz.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІБАЙРАКТАР NEWS.

Овен

Вам судиться більше займатися чужими справами, у тому числі грошовими та майновими. Можливо, хтось вас проситиме розібратися зі складними бюрократичними, юридичними чи фінансовими питаннями. Відмовити ви не зможете, оскільки самі у тому не розбираєтеся.

Телець

Тельці пересуватимуться зі надзвичайними швидкостями. Утім це не суперсила, а вимушений вибір темпу, у якому доведеться жити. Ситуації змінюватимуться миттєво й на них доведеться відповідно реагувати.

Близнюки

Цього тижня ви піднімаєтесь на дещо вищий рівень. Можливо, вас підвищать по службі, або ж вам удасться подолати дуже серйозні вершини. У будь-якому разі, повага оточення до вас зросте, як і ви опинитеся у колі відомих і шанованих людей.

Рак

Ви потрапляєте у певний полон ілюзій, особливо у питаннях сердечних. Ви можете перебільшувати важливість певних стосунків, приязнь з боку певних людей чи ступінь вашої закоханості. Втім, любов – це майже завжди туман в голові…

Лев

Ви отримаєте шикарний подарунок цього тижня. Гроші, техніка, спадок, нові стосунки. Утім вас бентежитиме таке щастя, а насамперед – пов’язана з ним відповідальність, до якої готові не всі.

Діва

Вам потрібно підвищити рівень безпеки – пильність не завадить. Застраховане життя, нерухомість, сейф на гроші чи зброю чи змінені замки зайвими точно не будуть.

Терези

Конкуренти наступатимуть на п’яти, спробують обігнати та видерти перемогу з ваших рук. І їм це може вдатися. Ви можете зруйнувати їхні плани, якщо застосуєте нестандартні екстремальні кроки.

Скорпіон

Ваші друзі цього тижня вас підтримують в усьому, вони з вами готові на що завгодно – хоч разом землю копати, хоч ворогів стріляти, хоч цілу ніч пісні співати, тому збирайте навколо себе веселу і дружню компанію – і організуйте щось грандіозне.

Стрілець

Це буде досить спокійний тиждень, коли сонце світить, вітер віє, а ви більше відпочиваєте, аніж працюєте. І не потрібно собі дорікати за цю паузу, адже вам теж потрібно відпочивати, а коли це робити, як не влітку.

Козоріг

Тиждень, коли не варто нікуди поспішати, бо можливі різні затримки, перенесення термінів, паузи. Вам ніби дається певний час для того, щоб ви щось осмислили, усвідомили, прийняли якесь рішення.

Водолій

Не всі цього тижня поділятимуть ваші думки. Навпаки, все більше ви стикаєтесь з тими, хто досить різко вам опонуватиме, і вам доведеться витрачати чимало сил для того, щоб довести свою точку зору. 

Риби

Тиждень цей призначений для роботи, тому навіть не думайте про те, що можна буде якось розслабитися чи сачканути. Оце як впряжетеся з понеділка, то, може, тільки ближче до суботи тільки оговтаєтесь.

Автор:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
21.03.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward