Гороскоп на 28 вересня: що чекає на Риб, Тельців та інші знаки Зодіаку

event 09:15 Середа 28 Вересня 2022 Суспільство

Гороскоп на 28 вересня розповість, хто отримає хороший прибуток, а кого чекає вигідна пропозиція.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Овен

Сьогодні вам вдасться втілити в життя свої плани. Зірки радять не зупинятися на досягнутому, а рухатися вперед. Ваш життєвий потенціал буде на високому рівні.

Телець

Сьогодні у вас можуть з’явитися нові романтичні стосунки. Зірки радять вам сміливо йти на побачення із людиною, яка вам подобається.  

Близнюки

Сьогодні зовсім не час, щоб “заганятися” з приводу своїх комплексів. Пам’ятайте, що кожна людина прекрасна по-своєму.

Рак

Вам вдасться вирішити складні завдання, якщо ви підійдете до них творчо. Спробуйте знайти обхідні шляхи, будьте більш хитрими.

Лев

28 вересня ви можете залучитися підтримкою впливових людей, які в майбутньому допоможуть вам реалізувати ваші плани. Зірки кажуть, що сьогодні ви можете отримати премію за добре зроблену роботу. 

Діва

Не варто сліпо довіряти людям. Бо через свою довірливість ви можете стати жертвою обману. Не приймайте все сказане вам за чисту монету.

Терези

Зіра кажуть, що сьогодні у вас є високий ризик отруїтися. Саме тому в цей день варто утриматися від вживання алкоголю і жирної їжі.

Скорпіон

Астрологи радять вам бути впевненими в собі і своїх силах. Тільки так ви зможете досягти бажаного. Вечір проведіть із коханою людиною за переглядом фільму.

Стрілець

Вам може знадобитися якась порада. Не бійтеся просити про допомогу, якщо самі не справляєтеся.

Козеріг

28 вересня удача буде переслідувати вас весь день. Тому в середу вам рекомендується зробити все найважливіше, що ви давно відкладали на потім.

Водолій

Зірки радять бути обережними із малознайомими людьми. Обставини можуть скластися так, що вам знадобиться допомога впливових знайомих. Вечір проведіть наодинці та подумайте про майбутнє.

Риби

Вам може надійти вигідна пропозиція по роботі, яка дозволить вам поліпшити своє матеріальне становище.

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward