Дієтологи назвали 5 хитрощів, які допомагають швидко скинути вагу

event 20:36 П’ятниця 12 Листопадаа 2021 Здоров'я

Відомі дієтологи дали кілька порад тим, хто хоче скинути вагу без голодування. Фахівці зазначили, що кілька корисних навичок допоможуть розлучитися із зайвою вагою.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Насамперед, вони рекомендують хоча б на якийсь час повністю відмовитися від цукру. Дієтологи нагадують, що він міститься не тільки у звичних солодощах. Виробники додають цей продукт у різні соуси, хліб, ковбаси та багато іншого. Якщо ви вирушаєте до магазину за покупками, обов’язково вивчайте склад продукту.

Крім того, важливо навчитися вимірювати порції, що не дасть вам переїдати. Ідеальним розміром порції вважається, коли вона не більша за розмір стиснутого кулака. Якщо такою кількістю їжі ви не насичуєтесь, звикайте до дробового харчування.

В ідеалі щодня має бути близько 5 прийомів їжі, бажано в кожному прийомі поєднувати білки, складні вуглеводи та ще трохи корисного жиру. Не допускайте великих перерв у їжі, оскільки неправильний режим харчування лише посилює почуття голоду.

Візьміть за звичку за півгодини до їжі випивати склянку води з кількома краплями лимонного соку.

Ще одна корисна звичка – це мінімальна фізична активність. Достатньо щодня робити ранкову 10-хвилинну зарядку, а протягом дня робити пів годинну пішу прогулянку.

Джерело

Читайте також: З Дії видалили одну функцію пов’язану із Covid-сертифікатом

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward