Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які всім розбивають серця

event 10:26 Понеділок 03 Квітня 2023 БЛОГ

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які не створені для серйозних і довгострокових стосунків. Вони дуже вітряні, тому сьогодні можуть бути з вами, а завтра – з кимось іншим, пише уніан.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Близнюки

Представники цього зодіакального сузір’я перебувають у стосунках до тих пір, поки їх все влаштовує. Але як тільки у них з партнером почнуть виникати конфлікти, непорозуміння, сварки, вони почнуть шукати кохання на стороні. До речі, Близнюки не відразу підуть від свого партнера, тому що вони йдуть тільки до когось. Вони не можуть перебувати наодинці з собою. Тобто, цей знак Зодіаку схильний до зрад.

Читайте також: “Похолодання та мокрий сніг”: якою буде погода цього тижня

Терези

Цей знак Зодіаку ненавидить самотність, йому потрібно постійно перебувати в соціумі і оточувати себе людьми. Здавалося б, знайшовши свою другу половинку, вони повинні зупинитися і насолоджуватися спільним життям. Але насправді все не так. Терези обожнюють флірт, ходити по тонкому льоду і відчувати підвищену тривожність. Саме тому вони йдуть на численні зради у стосунках.

Риби

Цей знак Зодіаку не вміє говорити “Ні!” Тому, якщо Рибам запропонують піти на побачення, вони відразу ж погодяться. Варто зазначити, що це дуже чутливий знак. Якщо він відчує зв’язок і “хімію” з іншою людиною, то може переспати навіть на першому побаченні. Зрозуміло, ви відразу ж про це дізнаєтеся, адже Риби взагалі не вміють брехати. Хоч вам і розіб’є це серце, зате ви станете сильнішими і навчитеся краще розбиратися в людях.

Останні новини
03.05.2024, П’ятниця
02.05.2024, Четвер
01.05.2024, Середа
30.04.2024, Вівторок
29.04.2024, Понеділок
28.04.2024, Неділя
27.04.2024, Субота
26.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward