Психологічний тест Люшера: визначте свій психологічний стан

event 12:01 Середа 29 Грудня 2021 БЛОГ
психологічний тест

У 1948 році Макс Люшер вніс значний внесок у психологію та психіатрію, винайшовши тест на визначення психологічного стану людини. Цей метод використовують до сьогодні. Ви можете пройти тест навіть самостійно.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

На малюнку є 8 прямокутників, забарвлених у різні кольори. Погляньте на них і оберіть той, до якого вас підштовхне підсвідомість. Не варто орієнтуватися на свої знання про значення кольорів чи вибирати улюблений колір. Оберіть те, що привертає вашу увагу саме зараз.

Значення кольорів:

Чорний

Ви часто почуваєте себе самотніми. Однак це почуття вас не лякає, адже ви навчилися з ним справлятися. У житті ви звикли розраховувати лише на власні сили і не любите проявляти слабкість. Однак глибоко в душі вам хочеться мати поруч людину, яка зможе перебрати на себе відповідальність і підтримати у потрібний момент.

Сірий

Перш ніж щось зробити, ви обдумаєте свої дії декілька разів. За натурою ви скромна особистість і не бажаєте виділятися серед інших. У вас щира душа та багатий внутрішній світ. Часто ви сумніваєтеся в собі і надмірно переживаєте. У вашому житті не вистачає рішучості та яскравих кольорів.

Червоний

За характером ви емоційна та пристрасна людина. У вас змінний настрій, який легко переходить від ненависті до любові. Інколи ваша відкритість та прямолінійність ображає оточуючих. Ви звикли реалізовувати всі свої цілі. Оточуючі захоплюються вашою енергією.

Коричневий

Ви живете реальністю, а не ілюзіями. У вас немає мрій, а є лише плани та ідеї, які точно можна втілити в життя. З одного боку, ви тверезо оцінюєте свої можливості, а з іншого обмежуєте себе від реалізації чогось грандіозного та неймовірного.

Жовтий

Ви оптимістична людина, в якої переважає позитивний настрій. Вам приносять радість навіть найменші дрібниці. У вас багато захоплень завдяки допитливій натурі. Ви легко знаходите спільну мову з оточуючими і любите спілкування.

Синій

Вам важливі дотримуватися гармонії та балансу. Ви спокійна людина, яка цінує свій комфорт. У вас глибока та мрійлива душа, яка не терпить суєти й хаосу. Вам вистачає впевненості в собі, щоб показувати і розвивати свої таланти.

Читайте також: Психологічний тест: в якому стані ви зараз перебуваєте?

Зелений

Ви насолоджуєтеся кожною миттю життям. У вас є цілі, які ви цілеспрямовано втілюєте в реальність. На шляху до мети вам може стати на заваді лише критика оточуючих, яка змушує вас сумніватися настільки, що хочеться опустити руки. 

Фіолетовий

Ви вірите у містику та чари. Вам цікаво дізнаватися щось нове і відкривати світ. Ваш настрій непостійний і різко змінюється від стану ейфорії до депресії. Цей колір обирають творчі особистості. 

А який колір обрали ви?

Джерело

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward