Дізнайтеся, що вас насправді тривожить – швидкий психологічний тест

event 14:30 Середа 31 Серпня 2022 БЛОГ
test

Інколи дуже важко підтримувати себе в емоційному тонусі, просто, тому що не розумієш, що саме тебе тривожить. Ми підготували короткий психологічний тест, який пояснить, що відбувається у вашій підсвідомості.

• УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS.

Оберіть зображення, яке вам найбільше подобається.

Картинка 1. Ви дбайливий та емпатичний друг, до вас можна звернутися за порадою у будь-який час доби. Ваша проблема в тому, що ви занадто зациклюєтеся на чужих проблемах та ігноруєте свої. Ваша тривога пов’язана зі справами, які на вас давно вже чекають.

Картинка 2. Ви ж навпаки, досить байдужа та гармонійна людина. Це круто, що ви не берете все близько до серця., проте надмірна пасивність може спричинити проблеми. Скоріше за все, вас непокоять наслідки вашої ж безтурботності. Варто бути більш емпатичним.

Картинка 3. Ви вразливий та дуже замріяний персонаж. Вас дуже легко образити й вам важко дати відпір. Скоріше за все вас бентежить відчуття самотності. Вам потрібно більше соціалізуватися та вчитися відстоювати власні кордони.

Картинка 4. Ви дуже добра людина – настільки, що навіть не вступаєте у конфлікти. Вас цінують за те, що з вами легко спілкуватися і ви не створюєте проблем на рівному місці. Вам може здаватися, що вами маніпулюють, що насправді не дуже далеко від правди. Навчіться відділяти свої бажання від чужих та твердо говорити “ні”. 

Картинка 5. Ви прямолінійна та ділова людина. Справедливість для вас, це найбільший пріоритет, за що вас і поважають. Проте ваша звичка говорити все, що ви думаєте, може ображати людей навколо, що може викликати у вас муки совісті. Вам треба навчитися підбирати правильні слова та просити вибачення.

Картинка 6. Кар’єра, кар’єра і ще раз кар’єра. Ви дуже сильно зосереджені на роботі навіть коли сидите вдома. Вам треба навчитися відпочивати та переводити думки в інше русло. 

Останні новини
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward