5 антитрендів цієї зими

event 14:42 Четвер 02 Грудня 2021 БЛОГ

Як і фешн-, бьюті-індустрія швидко змінюється. І якщо ще кілька років тому ми робили яскравий макіяж у стилі Кім Кардашьян, активно нарощували вії та обожнювали гостру форму нігтів, то сьогодні маємо зовсім інші цілі.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Яскравий манікюр

Ще літом ми фанатіли від яскравого манікюру, дизайну в вигляді ромашок, мультяшних наклейок. Трендом цієї зими є нюдове покриття, або японський манікюр – взагалі без покриття.

Щільний матовий тон обличчя

Ідеальний макіяж з тоном на обличчя, який створює ефект маски, більше нікому не потрібен. Світові селебріті активно постять у Instagram фото без мейка, щоб мотивувати всіх нас бути собою та захоплюватися нашою природною красою. Прийміть будь-які недосконалості своєї шкіри, підберіть правильний догляд, і нічого, крім консилера, для повсякденного мейку вам більше не знадобиться.

«Ідеальні» брови

Ми навіть не хочемо згадувати тренд на татуаж брів! І про пудрове напилення теж пора б забути. Якщо у вас дуже тонкі і світлі брови, краще скористайтеся олівцем або тінями. І не перестарайтеся. Всім іншим на допомогу прозора туш для брів для недбалого укладання.

Читайте також: Астрологи назвали знаки зодіаку, яким пощастить у кохані у грудні 2021 року

Макіяж «все в одному»

Звичайно, кожній з нас іноді хочеться зробити особливий мейк для не менш особливого вечора. Однак це не означає, що варто наголошувати на очі всіма можливими способами: і тіні, і підводка, і стрази, і накладні вії. Класичної чи геометричної стрілки буде достатньо. Також можна наголосити на губи, обравши помаду глибокого відтінку. Такі знову на піку актуальності. Але пам’ятайте — чи те, чи інше.

Багатоступенева система догляду

Декілька років тому, коли тренд на корейську косметику стрімко виріс, ми не могли уявити, як раніше обходилися без багатоступінчастого догляду за обличчям. Очищення, масаж обличчя гаджетами, тоніки, сироватки, крему, олії, маски, патчі… Різноманітність продуктів на б’юті-ринку настільки велика, що іноді не знаєш, що тобі потрібне насправді. 2021-го тренд на усвідомлене споживання породив косметичний мінімалізм: чим менше коштів у догляді та макіяжі, тим краще. Звичайно, це не означає, що тепер ми повинні перестати очищати або зволожувати шкіру, проте звести кількість баночок на ванній полиці до дійсно необхідного мінімуму все ж таки варто.

Джерело

Автор:
Теги:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward