“П**дець олімпійський”: в мережі глузують з російських талісманів на Олімпіаді в Токіо

event 10:14 Четвер 15 Липня 2021 Суспільство
шапкокіт

У російських уболівальників та інших юзерів мережі ці талісмани викликали шок. Частина людей хвалить за оригінальність, але більшість критикує за недолуге дизайнерське рішення.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Олімпійський комітет Росії офіційно представив зображення талісманів збірної РФ на Олімпійських іграх у Токіо й викликав насмішки у мережі. 

Так, символами стали ведмедик-неваляшка і шапко-кіт.

За створенням талісманів збірної РФ на Олімпіаді стоїть дизайн-студія Артемія Лебедєва. Ведмедя описують як компанійського веселуна, а кота – як його антипода.

“Якщо ви ще їх не знали, то саме час познайомитися. Ведмедик-неваляшка і Шапко-кіт – це талісмани нашої команди. Вони різні, у кожного свій характер і думка про все, що відбувається навколо”, – написав у Twitter Олімпійський комітет Росії.

“П**дець олімпійський. Чому у них завжди все через ж*пу?”, “Шапко-кіт ти мене називала”, “Терміново потрібно купити шапку-кота”, “У шапці-коту така “russian toska” добре виражена, мені подобається”, “Я чомусь думала, що це стьоб”, “Що це за х**ня?”, “Вс**тий кіт”, “Мені потрібен шапко-кіт”, “Дуже дивне рішення”, “Ви навіщо з кота шапку зробили?”, “Просто символи сучасної Росії – злодій-вушанка і диванний неваляшка”, “Чому кіт мертвий?”, – коментують такий символ користувачі мережі.

Раніше російські спортсмени отримали інструкції щодо того, як перед Олімпіадою і під час Ігор відповідати на питання, які “можуть мати провокаційний характер”. Серед таких тем для запитань – Крим і Донбас.

Що відомо про Росію на Олімпіаді в Токіо

У грудні минулого року Спортивний арбітражний суд прийняв рішення на два роки відсторонити Росію від участі в міжнародних змаганнях, включаючи Олімпійські ігри та чемпіонати світу, у зв’язку з підміною допінг-проб у Московській антидопінговій лабораторії.

На Олімпіаді в Токіо росіяни братимуть участь без свого прапора та гімну.

Російські спортсмени виступатимуть під прапором ОКР, а замість гімну РФ звучатиме Перший концерт Петра Чайковського.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: Євросоюз відновить вільний в’їзд для українців

Теги:
Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward