На Троєщині, хлопчикам які співали гімн перед дворовим матчем, побудували нове футбольне поле (відео)

event 11:41 Четвер 26 Серпня 2021

Українська асоціація футболу побудувала нове футбольне поле у Києві на Троєщині для маленьких патріотів, які співали гімн перед дворовим матчем і зворушили усю Україну.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це повідомив президент Української асоціації футболу Андрій Павленко у своєму Facebook. Він розповів що за місяць на місці старого майданчика побудували новий зі штучним безпечним покриттям.

Коментар: Пам’ятаєте маленьких футболістів, які під час Євро-2020, перед тим, як почати грати у футбол на старому розбитому майданчику у дворі на Троєщині, виконали державний гімн. Хлопці закохали в себе всю країну. Тоді ж, на початку липня, на моє запрошення юні футболісти відвідали Будинок футболу та отримали обіцянку, що невдовзі на місці їх старого майданчика буде сучасний“, — розповів Павленко.

На відкритті нового футбольного майданчика були присутні легенди українського футболу Олег Блохін та Олексій Михайличенко, а також гравці збірної України з футболу Олександр Сирота та Ілля Забарний, які разом з дітьми провели перший матч на новому стадіоні.

Читайте також: Шахтар – Монако: гірники вп’яте поспіль пройшли до Ліги Чемпіонів (відео голів)

Киянин Дмитро Сірченко, який вперше і зняв на відео хлопчиків-патріотів, яке зворушило всіх, написав:

Коментар: “Хіба міг я уявити, чи подумати, що коротеньке, випадкове відео, зняте з балкону, може перетворитися на таку надзвичайну історію, хвилю загально-національного позитиву, що накрила всю країну, і завдяки небайдужості та зусиллям усіх причетних, зрештою, втілилася у таке спортивне, футбольне свято для нас і нашої молоді”, – написав Сірченко.

Сказано – зроблено! Пам'ятаєте маленьких футболістів, які під час Євро-2020, перед тим, як почати грати у футбол на…

Опубликовано Андрій Павелко Вторник, 24 августа 2021 г.

Створення футбольного майданчика для юних патріотів прокоментував у своєму Telegram-каналі народний депутат Дмитро Соломчук.

Коментар:Рівно місяць тому вся Україна була вражена патріотизмом хлопців з Києва, які перед, безумовно, важливим матчем у дворовий футбол виконали гімн України.

Українська асоціація футболу також побачила цей ролик та вирішила для них професійне поле для гри.

Хто зна, можливо хтось з них стане новим Андрієм Шевченком“, – розповідає політик.

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward