ЗМІ показали фото ймовірної коханки Путіна

event 12:13 Середа 25 Листопадаа 2020 ПОДІЇ

Журналісти знайшли близьку подругу господаря Кремля Володимира Путіна – Світлану Кривоногих.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Вона є мультимільйонеркою: володіє нерухомістю у Москві, Сочі та Петербурзі, а також отримує розкішні подарунки від друзів російського президента.

Вартість її активів становить 1,1 мільярда рублів. Крім того, донька Світлани є дуже схожою на Путіна.

Проживає вона на Кам”яному острові в Санкт-Петербурзі. Це найбільш елітне місце для життя у місті. А першими мешканцями цієї місцини на початку 2000-х стали люди з найближчого оточення тодішнього президента-початківця Володимира Путіна. Про це мовиться у матеріалі видання “Проект”.

Усі друзі Путіна стали власниками квартир в житловому комплексі на 2-й Березовій алеї. Його збудовано в стилі петербурзьких особняків XIX століття. І він є закритим для сторонніх: як фізично – парканом і ровом з водою, так і символічно: просто так прийти в офіс забудовника та придбати апартаменти було не можна. А пропонували такі квартири “тільки серед знайомих”.

У підсумку в будинку на Березовій алеї оселилися спаринг-партнери Путіна по дзюдо Василь Шестаков і Аркадій Ротенберг, товариші президента по дачному кооперативу “Озеро” Юрій Ковальчук, Сергій Фурсенко, Віктор Мячин і Микола Шамалов і ще низка людей, тим чи іншим чином пов’язаних із російським очільником.

Також серед них квартиру тут отримала й Світлана Кривоногих. Деякі її сусіди навіть досі не бачили жінку.

Неочікуване багатство для Світлани Кривоногих 

Виросла вона у дореволюційній комуналці, навколо якої – типовий “Бандитський Петербург”. Зокрема, сусід Світлани і брат подруги був пов”язаним із криміналом.

Коментар: Грошей в сім’ї не було: отримавши на початку 90-х атестат зрілості, Світлана якийсь час підробляла прибиральницею в магазині неподалік. Вступила до університету економіки та фінансів на кафедру міжнародних економічних відносин. Але не пам”ятаємо, чи ходила на заняття“, – пригадали друзі дитинства Світлани.

В 2000 році Кривоногих отримала диплом університету. І в тому ж році разом із матір”ю раптово покинула комуналку та стала власницею елітної нерухомості. Колишні сусіди сім”ї Кривоногих на запитання журналістів, звідки у жінки могли бути такі гроші, відповідають, що у неї у 1990-х з”явився заможний залицяльник. Кажуть, що це був “чиновник влади Петербурга”.

У публічних документах жодної згадки про чоловіка Світлани Кривоногих, звісно, немає. Однак тут можна знайти джерело її раптового багатства.

  • На початку 2000-х Світлана стає акціонеркою банку “Россия”, який пов”язують з Путіним. Сьогодні ця фінустанова входить до 20 найбільших у Росії.
  • Жінка ще й володіє туристичною базою “Ігора”, де дуже любить відпочивати російський президент.
  • Водночас У 2001 році Кривоногих реєструє в Петербурзі фірму “Релакс”, на яку зрештою записують її частку в банку.
  • Станом на початок 2019 року Кривоногих володіла приблизно 2,8% акцій “Росії”. Це майже 800 мільйонів рублів або навіть більше – все залежить він ринкової вартості банку.
  • За підтримки “Росії” Кривоногов стала власницею ще одного об’єкту дозвілля – “Ленінград центру” в Таврійському саду в Петербурзі. У 2014 році її доля становила 75%. 

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: У Путіна запідозрили COVID-19: деталі

Останні новини
18.03.2024, Понеділок
17.03.2024, Неділя
16.03.2024, Субота
15.03.2024, П’ятниця
14.03.2024, Четвер
13.03.2024, Середа
12.03.2024, Вівторок
Читати більше новинarrow_forward