НОВИНИ

ЗМІ дізналися програму візиту Блінкена в Україні

Держсекретар США Ентоні Блінкен прибуде в Україну пізно ввечері, після 23.00. Офіційна частина його візиту в Україну розпочнеться вже завтра.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Про це повідомляє ZN.UA, який ознайомився з програмою візиту Блінкена до Києва.

Так, перша зустріч глави американської дипломатії запланована на 9:30 ранку. Блінкен повинен буде зустрітися з главою МЗС України Дмитром Кулебою. Після півгодинних переговорів вони пройдуть до меморіальної стіни біля Михайлівського собору, щоб вшанувати пам’ять полеглих захисників України – жертв агресії РФ.

О 10:10 Блінкен повинен буде відправитися на зустріч з прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем, намічену на 10:35. А на 11:30 призначена зустріч з президентом Володимиром Зеленським – вона триватиме близько години. 

За інформацією журналістів, в цей час вишукується можливість і для спілкування Блінкена із Зеленським тет-а-тет. Їх спільна пресконференція запланована на 12:40.

На 14:15 намічений “круглий стіл” з представниками українського громадянського суспільства, він має пройти в онлайн-режимі. О 15:15 має відбутися також онлайн-зустріч Блінкена зі співробітниками посольства США в Україні.

Після запланованих на 15:50 інтерв’ю ЗМІ держсекретар Блінкен відправиться в аеропорт.

Джерело: сайт Уніан

Читайте також: У Німеччині призупинили добудову “Північного потоку-2”

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Київщині викрили двох чоловіків, які “зливали” місця вручення повісток

На Київщині правоохоронці викрили адміністраторів інтернет-спільнот, які у месенджерах допомагали громадянам призовного віку уникати мобілізації.…

19 хв. ago

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про мобілізацію засуджених

Сьогодні, 8 травня, під час пленарного засідання Верховна Рада дозволила деяким категоріям ув’язнених мобілізуватися до…

45 хв. ago

Уряд створив штаб підготовки до наступного опалювального сезону

Кабінет міністрів України сьогодні, 8 травня, створив штаб підготовки до наступного опалювального сезону, який зокрема…

1 годину ago

Укргідрометцентр попереджає про сильні заморозки: які області під ударом

Найближчі дві ночі в Україні будуть заморозки.  Про це попереджає Український гідрометцентр. "Вночі 9 та…

2 години ago

В Україні продовжили мобілізацію та дію воєнного стану

Верховна Рада продовжила дію воєнного стану та загальну мобілізацію в країні ще на 90 днів…

2 години ago

Міноборони опублікувало список посад, на які першочергово потрібні люди

Міноборони наразі має потребу у поповненні новими військовослужбовцями різних спеціальностей, переважно у ті частини, які…

2 години ago