Зеленський пояснив, чому Саакашвілі не став його радником

event 15:02 Четвер 11 Червня 2020 ПОЛІТИКА

Володимир Зеленський кілька разів зустрічався із Міхеїлом Саакашвілі. Тоді експрезидент Грузії заявив, що бачить себе віцепрем’єр-міністром з питань реформ. Водночас радником Володимира Зеленського Міхеїл Саакашвілі бути не захотів.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: На таку пропозицію Зеленського Саакашвілі відповів, що це “не його рівень”. Водночас Зеленський зазначив, що він декілька разів приходив із різними порадами.

Коментар: “Тоді я попросив: “Ну, будь ласка, скажіть, де ви себе бачите”. Він сказав: “Мені здається, що в уряді я можу займатися реформами, бути віцепрем’єром з реформ”. Я йому відповів: “Віцепрем’єр – так віцепрем’єр, але я поговорю з прем’єр-міністром, як воно буде і як ви зможете працювати”, – розповів глава держави.

Зеленський пояснив, що Саакашвілі не став віцепрем’єром, бо ставлення до того кроку було різним – зокрема, у президентській фракції Слуга народу.

При цьому Володимир Зеленський не бачить нічого поганого у тому, що Саакашвілі випередив події і написав про своє призначення на фейсбук-сторінці.

Натомість, на запитання про те, чи не передбачає Зеленський критики з боку Саакашвілі, як це було з Петром Порошенком, глава держави не мав чіткої відповіді.

Коментар: “Мені легше – він ніколи не був моїм другом. Він хоче робити реформи – і прекрасно. І я дійсно йому і всім нам бажаю успіху”, – сказав він.

Окрім того, Зеленський наголосив, що на його думку, у Міхеїла Саакашвілі український паспорт забрали несправедливо.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: Вакарчук йде з Верховної Ради 

Теги:
Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward