“Вже скачувати Tinder?”: в Європі відкривають кордони, але тільки для закоханих

event 10:36 Вівторок 21 Липня 2020 ПОДІЇ

Влада Швейцарії вирішила робити винятки щодо обмеження на в’їзд для людей з інших країн, чиї партнери живуть у Швейцарії.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Як відомо, жителям багатьох країн за межами ЄС і Шенгенської зони не дозволено в’їзд до Швейцарії. Тому пари, де один партнер живе в Швейцарії, а інший за кордоном, були розлучені з початку пандемії Covid-19.

Зараз приїжджати до Швейцарії дозволено лише громадянам Алжиру, Австралії, Канади, Грузії, Японії, Марокко, Нової Зеландії, Руанди, Південної Кореї, Таїланду, Тунісу і Уругваю.

В’їзд дозволено також жителям деяких країн ЄС за межами Шенгенської зони – Болгарії, Ірландії, Хорватії, Румунії та Кіпру.

Взагалі масштабна кампанія в соціальних мережах “LoveIsNotTourism” була розпочата в Данії, Норвегії та Австрії. Представники прагнули змусити держави зробили виняток і зняли обмеження щодо пар, які не перебувають у шлюбі.

Уряди цих трьох країн все-таки погодилися впустити іноземних партнерів. Швейцарія вирішила наслідувати цей приклад.

Коментар: “Ми повністю розуміємо людей в цій ситуації. Ми скорегуємо наші умови в’їзду так швидко, як це буде можливо”, – заявила Барбара Бюше, заступник директора Державного секретаріату з міграції (SEM).

При цьому будуть встановлені суворі критерії щодо права іноземців на возз’єднання зі своїми партнерами у Швейцарії.

Коментар: “Ми контактуємо з митницею і Міністерством закордонних справ, щоб встановити критерії для в’їзду”, – додала Бюше.

При цьому люди, які спілкувалися на сайтах онлайн-знайомств, але ще не зустрічалися особисто, права на в’їзд точно не матимуть. Також не пускатимуть тих, хто спробує іммігрувати до Швейцарії під виглядом возз’єднання.

Швейцарія до кінця липня має прийняти рішення про заходи контролю, які повинні бути введені, а також забезпечить застосування цієї політики до початку серпня.

Джерело: сайт Українська правда

Читайте також: Експерти назвали країну, якій вдасться збагатитись від пандемії коронавірусу

Останні новини
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward