“Вузькотротуарка” і зупинка без даху”: нардеп показав реконструйовану вулицю в Рівному (відео)

event 11:54 Неділя 09 Серпня 2020 РІВНЕ

Нардеп Дмитро Соломчук показав, як у Рівному реконструювали частину вулиці Макарова. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Це дорога до найбільших торговельних центрів міста, якою щодня ходять тисячі рівнян. На реконструкцію ділянки було виділено більш як 40 мільйонів гривень. В результаті якісний тротуар зробили лише з однієї сторони, а з іншої зробили дуже вузьку пішохідну зону.

Дорога за більш ніж 40 млн. гривень!

«Найкраща» реконструкція вулиці від міської влади! Більше ніж за 40 мільйонів гривень (наших податків), нам збудували «вузькотротуарку», щоб комфортно рівняни добирались до торгових центрів. Особливо про мамочок з візочками подбали, і взагалі коли йдеш то попутнім вітром від автомобілів може знести далеко і надовго.Пропонують рівнянам комфортно насололжуватися життям, сидячи в очікуванні громаського транспорту під відкритим небом, адже в зупинках немає даху! Нам не вистачає більш відповідального та ефективного підходу в розбудові та розвитку міста, з «креативом» часто зашкалює. Перш за все, завжди потрібно думати про зручність та безпеку рівнян! Дякую, що звертаєтесь та повідомляєте про подібні речі. Будемо реагувати! Рівному потрібен якісний «ДАХ»!

Опубликовано Дмитро Соломчук Суббота, 8 августа 2020 г.

Коментар: Більше ніж за 40 мільйонів гривень (наші податки), нам збудували “вузькотротуарку”, щоб комфортно рівняни добирались до торгових центрів. Особливо про мамочок з візочками подбали, і взагалі коли йдеш то попутним вітром від автомобілів може знести далеко і надовго”, – розповідає Соломчук. 

На зупинках же в ході реконструкції вулиці взагалі “забули” встановити дах.

Коментар: “Пропонують рівнянам комфортно насолоджуватися життям, сидячи в очікуванні громадського транспорту просто неба, адже в зупинках немає даху!” – додає нардеп.

Читайте також: Один з районів Рівненщини потрапив до “червоної зони” карантину

Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward