НОВИНИ

Volkswagen представив новий кросовер

На автосалоні у Чикаго компанія Volkswagen офіційно представила оновлений кросовер Volkswagen Atlas. Він отримав новий дизайн, нові технології, але він більше не має мотора V6.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Що відомо про кросовер?

Volkswagen Atlas – це найбільший кросовер у модельній лінійці Volkswagen. Він дебютував у 2016 році. У другій половині 2023 року у продажу з’явиться оновлений Atlas (нагадаємо, у нього три ряди сидінь), а також дворядний аналог Atlas Cross.

У оновленого Atlas трохи змінилися передня та задня частини. Наприклад, у нього нова решітка радіатора, нові бампери, нові фари і задні ліхтарі. І, звичайно, треба відзначити нові колісні диски. Їхній розмір – від 18 до 20 дюймів, залежно від комплектації. У спортивній комплектації R-Line розмір колісних алюмінієвих дисків складає 21 дюйм. У комплектації R-Line також є позначення R-Line та глянсово-чорні акценти на кузові.

У нового Atlas у салоні якісніші матеріали. Так, наприклад, панель приладів і центральна консоль зроблені зі шкірозамінника, а не з пластику, як раніше. Те саме стосується передніх і задніх дверних панелей. У топових комплектаціях у салоні використовується шкіра.

У салоні з’явився новий 12-дюймовий сенсорний екран, який замінив старий 10,3-дюймовий блок. Перед водієм знаходиться нова 10,3-дюймова цифрова панель приладів. У стандартній комплектації є Apple CarPlay та Android Auto, а також система безпеки та допомоги водієві IQ.Drive. Але адаптивний круїз-контроль доступний буде лише як опція. Покупцям запропонують й інші нові функції та технології.

Читайте також – Топ-5 популярних авто з жахливим покриттям, які починають «гнити» раніше терміну

Але найголовніше, Volkswagen Atlas більше не матиме двигуна VR6. Базовим буде чотирициліндровий 2,0-літровий мотор з турбонаддувом потужністю 269 к.с., який працює разом із 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. У стандартній комплектації привод передній, а повний привід 4Motion запропонують як опцію.

Volkswagen почне продавати оновлений Volkswagen Atlas у другій половині 2023 року. Скільки він коштуватиме – ще не відомо. Думаємо, більше, ніж модель 2023 року (її ціна – від 36 445 доларів. Atlas Cross коштує на кілька тисяч доларів дорожче).

Шевченко Тарас

Любитель складних політичних тем. Він знає, з ким зараз веде переговори Володимир Зеленський та про що думає Емануель Макрон. Окрім політики, він також з завзяттям та захопленням напише про курйози, які сталися у твоєму районі. Він - очі редакції: не пропустить жоден вибух у Білгороді та колаборанта у Мелітополі. А ще - гарно грає в шахи та готовий довго стояти в черзі за смачною кавою.

Недавні новини

Ці три знаки зодіаку зустрінуть свою споріднену душу наступного тижня

Згідно з астрологічними прогнозами, три знаки зодіаку мають всі шанси зустріти свою споріднену душу вже…

7 хв. ago

В Україні ще на місяць подовжать пільгову ціну на електроенергію для населення

Кабінет міністрів України подовжив дію пільгової ціни на електроенергію для населення до 31 травня. Попередній…

37 хв. ago

На Житомирщині вчитель вбив неповнолітнього та поранив 17-річного хлопця

На Житомирщині у ході конфлікту та бійки 23-річний чоловік завдав ножових поранень двом 17-річним юнакам,…

1 годину ago

У Києві затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на проїжджій частині

У Києві на Оболоні затримали чоловіка, який влаштував стрілянину на проїжджій частині. Про це повідомляє…

2 години ago

У Херсоні засудили чоловіка за зґвалтування падчерки

Суд визнав винним жителя Херсона у зґвалтуванні дитини та відправив його за ґрати Про це…

2 години ago

Йому назавжди 29: Рівне провело в останню дорогу молодого захисника

У Рівному попрощалися з Героєм Михайлом Григорчуком. Захисник народився 27 грудня 1994 року у Рівному.…

3 години ago