Віктор Шакирзян розповів, кого зробить своїм радником

event 12:30 Вівторок 10 Листопадаа 2020 РІВНЕ

Кандидат на посаду міського голови Віктор Шакирзян підписав меморандум про співпрацю з Радою Реформ Рівного. Нагадаємо, це платформа, яка об’єднала майже два десятки громадських організацій, які хочуть позитивних змін у місті. Фахівці детально вивчили проблеми Рівного та підготували свої пропозиції змін.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Чіткий план дій стосується семи сфер життя містян:

  • відкритості та публічності Рівнеради;
  • реформування локальної медицини;
  • молодіжної політики;
  • прозорості роботи комунальних підприємств;
  • міського озеленення;
  • культури поводження з твердими побутовими відходами;
  • збільшення енергоефективності та економічного розвитку міста.

Так, у представників Ради реформ Рівного, та й містян зокрема, є чимало зауважень до роботи комунальних підприємств. Їх у місті близько трьох десятків і всі вони працюють на державних дотаціях. Тож у Раді реформ Рівного вважають, що потрібно працювати над тим, аби такі підприємства заробляли на себе.

Для початку, зазначає голова координаційної ради Андрій Токарський, потрібно провести якісний аудит, щоб зрозуміти подальшу долю підприємства.

Коментар:Наступне – забезпечити можливість громадського контролю, а це створення комунальних наглядових рад, і третє – важливе – підвищення кваліфікації тих працівників, які там працюють“, — додав Андрій Токарський.

Також у Раді реформ вважають, що влада Рівного має стати відкритою і доступною абсолютно для всіх. Тому сайт Рівнеради необхідно удосконалити та налагодити комунікацію між населенням.

Є проблеми і з доступністю людей з інвалідністю до владних кабінетів, каже член Ради реформ Рівного Михайло Балик.

Коментар: У межах моніторингу ми побачили, що далеко не всі приміщення, які є у підпорядкуванні Рівненської міської ради, наразі є доступними.

Тож особи з інвалідністю не можуть без сторонньої потрапити до них“, —  зазначає член Ради реформ Рівного Михайло Балик.

Погляди громадських активістів поділяє і Віктор Шакирзян, адже вони здебільшого збігаються з його передвиборчою програмою.

Коментар:Рекомендації представників громадськості є близькими для мене та нашої команди, і сходяться з моїм баченням розвитку міста.

Зокрема, це прозорість у роботі виконавчих органів влади та аудит комунальних підприємств.

Важливо, щоб місцева влада та мешканці Рівного налагодили комунікацію і зрозуміли, що вона може стати рушієм розвитку рідного міста“, — зауважив Віктор Шакирзян.

Тож, аби реалізувати нові проєкти, Віктор Шакирзян запропонував представникам Ради реформ Рівного стати його радниками. Зазначивши, що така співпраця дозволить підготувати ще більше проєктів для всебічного розвитку міста.

Джерело: сайт Радіо Трек

Читайте також: Лікар пояснив, чому втрата нюху при Covid-19 – добрий знак

Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward