НОВИНИ

Війна в Україні: мольфар назвав міста, які бомбитимуть окупанти

Український мольфар Орест Стафійчук склав прогноз для України і з’ясував, що перша фаза війни добігає кінця. Але розслаблятися ще рано, оскільки російські окупанти знову можуть почати бомбардування деяких українських міст, пише Уніан.

Перевірені та актуальні новини з фронту БАЙРАКТАР NEWS.

Деталі: За словами експерта, під загрозою можуть опинитися Одеса, Дніпро і Кременчук. На Західній Україні буде безпечніше, тому там можна сховатися. 

Також Стафійчук зазначив, що війна в Україні триватиме ще півроку, а почне сходити нанівець тільки на початку жовтня 2022 року.

Крім того, за словами мольфара, Україна переможе в цій війні, а на Росію чекає крах. Країна-агресор буде змушена визнати свою поразку.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

На Одещині 56-річна жінка продавала українок до Румунії у трудове рабство

Правоохоронці затримали 56-річну мешканку Одещини, яка вивозила жінок до Румунії нібито на роботу, насправді ж…

18 хв. ago

Телемарафон буде тривати до закінчення воєнного стану – голова Наглядової ради Суспільного

Голова Наглядової ради Суспільного мовлення Світлана Остапа повідомила, що представники влади неодноразово повідомляли про те,…

46 хв. ago

У Генпрокуратурі повідомили, скільки в Україні відкрито кримінальних справ проти ухилянтів

Українські правоохоронні органи розпочали майже 11,3 тис. кримінальних проваджень через ухилення від призову чи порушення…

1 годину ago

«Укрпошта» показала новий транспорт для листонош

«Укрпошта» разом із українським ветеранським бізнесом розробила новий транспорт для листонош.  Про це повідомив гендиректор…

1 годину ago

На Львівщині змії покусали двох людей: як вберегтися

На Львівщині 28 квітня  було зафіксовано перших два випадки укусу змій.  Про це повідомляє Головне…

2 години ago

На Рівненщині попрощались із двома захисниками

На Рівненщині попрощались із захисниками - Андрієм Шевчуком та Ярославом Скібчиком. Сарненщина провела в останню…

2 години ago