НОВИНИ

Відома спортсменка з Рівненщини провела майстер-клас для клесівських школярів

З Клесівської ОТГ, а саме з Клесівської ЗОШ І-ІІ ступенів, розпочався черговий сезон зустрічей видатних спортсменів Рівненщини з учнями загальноосвітніх навчальних закладів області, які мають назву “Розминка від чемпіона”. Організацією і проведенням таких заходів займається комунальний заклад “Обласний центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Рівненської обласної ради. Цього разу запрошеною гостею була майстер спорту України з вільної боротьби Людмила Павловець.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Зустріч із спортсменкою розпочалася з невеличкого знайомства, під час якого діти розпитали про її режим тренувань та спортивні досягнення. Чемпіонка розповіла школярам про те, що розпочала свою спортивну кар’єру у 8 років і наразі бере участь у різноманітних змаганнях. А ще вона працює тренером-викладачем в КЗ ДЮСШ смт Клесів.

Після теоретичної частини заходу, борчиня провела для дітвори розминку. Також, вони отримали практичні навички від титулованої спортсменки. Учні були захоплені спортивними елементами, які вона їм продемонструвала.

В цьому сезоні, продовжилося нагородження переможців конкурсу малюнку на спортивну тематику. Троє авторів найкращих робіт отримали сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області, які спортсменка вручила особисто.

Наступний тур “Розминки від чемпіона” відбудеться в Кузьмівській ЗОШ І-ІІ ступенів, що в Степанській ОТГ.

Джерело: пресслужба Спорт для всіх Рівненщини

Читайте також: “Слуга народу” намагався завадити реєстрації кандидатів до Рівненської міської ради від “Рівне Разом”

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Закарпатті чоловік підробив свідоцтво про смерть дружини, щоб виїхати за кордон

Прикордонники затримали чоловіка, який разом зі своєю 16-річною донькою намагався перетнути кордон. Він пред’явив свідоцтво…

16 хв. ago

У Луцьку викликали поліцію у тролейбус, бо жінка не трималася за поручень

У Луцьку в тролейбус №15 викликали правоохоронців, бо жінка не трималася за поручень. Про це…

33 хв. ago

12 класів школи: у Раді розповіли про масштабну реформу середньої освіти

В Україні продовжується велика реформа середньої шкільної освіти та поступове введення 12-річки. В її рамках…

48 хв. ago

На Київщині викрили двох чоловіків, які “зливали” місця вручення повісток

На Київщині правоохоронці викрили адміністраторів інтернет-спільнот, які у месенджерах допомагали громадянам призовного віку уникати мобілізації.…

1 годину ago

Верховна Рада ухвалила законопроєкт про мобілізацію засуджених

Сьогодні, 8 травня, під час пленарного засідання Верховна Рада дозволила деяким категоріям ув’язнених мобілізуватися до…

2 години ago

Уряд створив штаб підготовки до наступного опалювального сезону

Кабінет міністрів України сьогодні, 8 травня, створив штаб підготовки до наступного опалювального сезону, який зокрема…

2 години ago