В Україні запустили безкоштовну Національну онлайн-школу для підприємців: деталі

event 17:20 Понеділок 22 Червня 2020 ПОДІЇ

Міністерство цифровий трансформації України в партнерстві з Міжнародною фінансовою корпорацією запустило Національну онлайн-школу для підприємців на платформі “Дія.Бізнес”.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: “Навчання буде абсолютно безкоштовним для всіх і завжди. Перший серіал “10 кроків для початку власної справи” був розроблений нашими партнерами програмою USAID “Конкурентоспроможна економіка України” і Українським центром сприяння інвестиціям і торгівлі”, – заявила в ході онлайн-презентації школи заступник міністра цифровий трансформації України Валерія Іонан.

Деталі: Мета школи – розвиток навичок у потенційних і діючих підприємців для успішного розвитку власної справи, а також допомога представникам МСБ у використанні фінансових послуг.

Навчання в онлайн-школі пройде в форматі освітніх серіалів, крім того, частина навчання буде реалізована в офлайні на базі центрів підтримки підприємців “Дія.Бізнес”.

Коментар: “Теми, які будуть покриті даними курсом, сфокусовані на управлінні ліквідністю, грошовими потоками, підвищення доступу до фінансування, обліку та складання балансів. Тобто все, що пов’язано з фінансовим здоров’ям підприємців”, – підкреслила керівник регіональних програм з розвитку цифрового і кредитної інфраструктури в Європі і Центральній Азії Заріна Одінаєва.

В цілому, освітній серіал для МСБ буде складатися з 10 серій по 10 хвилин, в яких будуть висвітлені базові основи ведення бізнесу в Україні.

Джерело: сайт Рубрика

Читайте також: В Україні з’явиться мережа “розумних доріг

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward