В Україні введуть нові тести для отримання водійських прав

event 16:52 Четвер 18 Березня 2021 ПОДІЇ

В Україні у квітні теоретичні іспити для отримання водійських прав складатимуть за новими тестами. Їх можна попередньо пройти на сайті Головного сервісного центру МВС.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Чотири місяці тому центр запустив “Банк екзаменаційних питань з ПДР”. Викладачі профільних навчальних закладів та всі охочі досі активно надають свої пропозиції до екзаменаційних питань з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів. За цей час надійшла загалом 91 ініціатива. Про це повідомили на сайті ГСЦ МВС.

Врахувавши пропозиції та зміни в законодавстві, ГСЦ оновив екзаменаційні білети для складання іспиту. З 6 квітня майбутні водії складатимуть тести за новими білетами. Усі зміни внесуть в онлайн-тренажер для перевірки знань Правил дорожнього руху, що розміщений на сайті центру.

Зазначається, що теоретична частина іспиту містить нові та цікаві дорожні ситуації, з якими часто стикаються водії. Це має допомогти новачкам оперативніше приймати правильні рішення за кермом. Усі білети будуть актуалізовані відповідно до чинного законодавства, а застарілі – усунуті.

Сервісні центри МВС продовжують збирати пропозиції до питань за напрямками ПДР, будови та експлуатації транспортних засобів, основ безпечного водіння та прав в області дорожнього руху, надання першої медичної допомоги.

Джерело: сайт Обозреватель

Читайте також: Глибоко під льодом у Гренландії науковці знайшли рослини

Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward