НОВИНИ

В Україні рекордно подешевшали огірки

З минулої п’ятниці гуртові ціни на огірок нинішнього обороту як із стаціонарних, так і з плівкових теплиць рекордно подешевшали.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Зазначається, що, станом на 5 травня поточного року, оптові ціни на короткі огірки в Україні практично зрівнялися з торішніми показниками і становлять $0,65 за кг.

Коментар: Рік тому, станом на кінець квітня 2020 р., ціни на огірки в Україні вже опустилися нижче $0,5 за кг. А в нинішньому сезоні, на ті ж дати, цінники практично досягли позначки в $ 2,00 за кг. Але утримати цінники на рівні $ 1,95 за кг, продавцям вдалося зовсім на короткий час, так як пропозиція продукції на ринку почала стрімко збільшуватися“, – зауважили аналітики.

Експерти зазначають, що в середині минулого тижня, продавці, продовжуючи підвищувати відпускні ціни на огірки. Вели реалізацію наявних партій продукції, в середньому по $ 1,84 за кг, а до четверга, додавши 5-7% до вище озвученої вартості, ціни на тепличні огірки в Україні досягли свого пікового значення в нинішньому сезоні.

Джерело: сайт EastFruit

Читайте також: “Летюча” БМП: як 7 років тому українські воїни зруйнували барикади сепаратистів у Маріуполі (відео)

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Гороскоп на 4 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 4 травня для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що цього дня чекає…

48 хв. ago

Мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку

Взимку 2024 року мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку. Зловмисника затримали, його судитимуть. Про…

12 години ago

На Рівненщині попрощались із чотирма захисниками

На Рівненщині попрощались із чотирма загиблими захисниками: Олександром Бубою, В'ячеславом Авдейчиком, Анатолієм Довматом та Володимиром…

12 години ago

На Кіровоградщині двоє дітей отруїлися грибами

У Долинській громаді Кіровоградської області двоє дітей отруїлися дикорослими грибами. Про це розповіла головна санітарна…

13 години ago

В Україну йде холод з Баренцевого моря: синоптик попереджає про заморозки

Найближчими вихідними, 4 та 5 травня, в Україні буде прохолодно та навіть холодно. Місцями пройдуть…

13 години ago

З 4 травня статус “обмежено придатний” для військовозобов’язаних скасовується

Міністерство оборони України внесло зміни у процедуру визначення придатності до військової служби. Відповідні зміни до…

15 години ago