В Рівному розповіли, що забороняється на період карантину

event 10:26 Четвер 12 Березня 2020 ПОДІЇ

Міський голова Рівного Володимир Хомко розповів, що школи підуть на карантин відзавтра. Садочки міста, в тому числі приватні, закриють свої двері з понеділка. Щоб дати можливість батькам дошкільнят знайти можливість прилаштувати десь дітей (у бабусь та дідусів, інших родичів) на період карантину.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Що робити працюючим батькам, які не мають такої можливості, в міській раді не знають.

Коментар: “Є питання, на які я не маю відповіді. Але напевно краще перетерпіти цей період, ніж мати в сім’ї хвору людину“,- розповідає мер.

Заняття в гуртках, богослужіння дозволені при умові, що такі заходи збиратимуть не більше 200 людей. Церкви рекомендовано дезінфікувати. Концерти, вистави й таке інше відмінені. Змагання – без уболівальників. Сесії рад, засідання комісій і колегій, виконкоми  – проходитимуть в закритому режимі.

Адміністрації ринків міста було наказано дезінфікувати торгові місця. Поліції наказано активізувати боротьбу зі стихійною торгівлею. Абонентським службам, ЦНАПу та іншим аналогічним з понеділка рекомендовано обслуговувати клієнтів в засобах індивідуального захисту – масках. Сеанси кіно та вистави також відміняються. 

Джерело: Рівне Вечірнє

Читайте також: Як помічники нардепа Соломчука відстоювали будівництво садочка у Рівному (відео)

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward