В Рівному хочуть відновити пільговий проїзд у громадському транспорті

event 12:40 Понеділок 03 Серпня 2020 ПОЛІТИКА

Громадська організація “Рівне Разом” розпочала збір підписів з вимогою відновити право на пільговий проїзд у громадському транспорті Рівного.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: На початку карантину безкоштовний проїзд у міському транспорті скасували у багатьох містах України. Проте в ході його послаблення цю заборону поступово скасували.  

У Житомирі пільговий проїзд було відновлено з 22 травня, у Тернополі з 25 травня, в Івано-Франківську з 25 травня, у Луцьку з 1 червня, в Ужгороді з 2 червня, в Хмельницькому з 12 червня, у Львові з 9 липня, у Чернівцях з 14 липня. Рівне ж залишається єдиним обласним центром Західної України, де цього зроблено не було.

ГО «Рівне Разом» розпочинає збір підписів з вимогою відновити право на пільговий проїзд у громадському транспорті…

Опубликовано Віктором Шакирзяном Воскресенье, 2 августа 2020 г.

Коментар: “На початку карантину місцеві чиновники скасували безкоштовний проїзд у міському транспорті для малозахищених рівнян, але після послаблення карантину відновити права людей вчергове “забули”.

Зараз Рівне – єдиний обласний центр в Західній Україні, де ця заборона досі існує”, – зазначає голова ГО “Рівне Разом” Віктор Шакирзян на своїй сторінці в Facebook.

Представники громадської організації вимагають у міської влади розв’язати цю проблему та відновити безоплатний проїзд у громадському транспорті для пільгових категорій населення.

Коментар: “Наша організація звертається до міського голови з вимогою найближчим часом скликати комісію ТЕБ і НС з метою ухвалення відповідного рішення в інтересах рівнян.

Вважаємо неприпустимою ситуацію, коли за умов карантину та економічної та соціальної кризи міська влада обмежує рівнян у їхніх правах”, – сказано в повідомленні організації.

Відучора активісти Рівне Разом збирають підписи на підтримку такого рішення. 

Джерело: сайт Рівне Разом

Читайте також: Годинник на фасаді Рівненської філармонії знову запрацює

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward