В Рівненську ОДА без перевірки температури тепер не зайдеш

event 15:48 Понеділок 16 Березня 2020 ПОДІЇ

Від сьогодні в Рівненській ОДА запровадили обов’язкову перевірку температури тіла з метою запобігти поширенню коронавірусу.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: “Відсьогодні Нацгвардійці працюють із температурними сканерами на обох входах у приміщення адміністрації. Перевірку проходять усі працівники та відвідувачі ОДА, облради без виключення. Ми показуємо приклад для усіх – як потрібно дбати про людей, які працюють в установі. Тобто необхідно проводити певні профілактичні заходи. Працівники ОДА розуміють важливість заходів, тому із відповідальністю проходять температурний контроль. Якщо у людини буде температура більша ніж 37,5 °C, то лікар проводитиме обстеження і буде надавати первинну консультацію”, – зазначив перший заступник голова ОДА Сергій Подолін.

Деталі: Лікар медичної служби військової частини Нацгвардії України Василь Ляшок розповів, що до обіду вже перевірили близько 300 осіб. На даний момент працівників ОДА та відвідувачів з підвищеною температурою не було виявлено, усі показники були в межах норми – до 36,9 °C.

Коментар: “Відвідувачів із підвищеною температурою – вище 37,5 °C будуть поміщати в облаштований ізолятор, який знаходиться у приміщенні ОДА. Лікарі проводитимуть первинний огляд, за потреби направлятимуть у медичні заклади”, – повідомив Василь Ляшок.

Разом з тим, він додав, що підвищення температури тіла – це не означає, що людина захворіла на COVID-19. Адже нині спостерігається спалах грипу та інших вірусних інфекцій. Температурний скринінг будуть проводити у період всеукраїнського карантину – до 3 квітня.

Читайте також: У Рівному функціонуватимуть лише автозаправки аптеки та продуктові крамниці

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward