В Рівненське СІЗО намагалися пронести наркотики та телефони

event 17:05 Вівторок 21 Січня 2020 ПОДІЇ

В патрульній поліції Рівненщини розповіли, що сьогодні вночі двоє молодих чоловіків намагалися передати до рівненського СІЗО заборонені речі.

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Коментар: “Оперативна група під час огляду місця події розпакувала пакунки, де знаходились 9 мобільних телефонів різних виробників із зарядними пристроями до них, додатковими батареями та навушниками, газовий балон для заправки запальничок, до якої був примотаний скотчем флеш накопичувач, та п’ять пакунків з подрібненою речовиною бурого кольору рослинного походження, зовні схожою на наркотичну” – розповіли в Патрульній поліції Рівненської області.

Деталі: Опівноч поліцейські помітили на вулиці Дворецький двох чоловіків, які намагалися перекинути невідомі предмети через паркан.

Один з чоловіків, помітивши службовий транспорт та правоохоронців, різко зайшов за споруду з рюкзаком та вийшов без нього.

Під час розмови з поліцейськими 26-ти та 19-ти річні чоловіки плуталися в свідченнях, і не могли надати чіткої відповіді, що знаходиться в рюкзаку і чому вони тут знаходяться.

Під час обшуку затриманих, у них виявили дев’ять мобільних телефонів, навушники, газовий балон для заправки запальничок.

Всі вилучені предмети запакували у спецпакети, а затриманих чоловіків доставили у відділ поліції.

Джерело: Патульна поліція Рівненської області

Читайте також: Душив активістку при 2-річній дитині за групу в Viber. Поліція шукає нападника

Автор:
Теги:
Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward