НОВИНИ

“Укрзалізниця” підніме ціни на 70%

Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков на своїй сторінці у фейсбуці повідомив про зміни цінової політики на “Укрзалізниці”.

В його дописі йдеться про те, що через вторгнення російських військ на територію України, 6 300 км залізничних колій зруйновано. 

Держава субсидує “Укрзалізницю” для того, щоб вона могла продовжувати виконувати свої гуманітарні та оборонні функції. З початку війни на рахунки компанії було спрямовано 10 млрд грн. Щомісячні витрати підприємства сягають більше 7 млрд грн, це враховуючи те, що з березня компанія зменшила операційні витрати на 30%“, – йдеться у дописі.

Читайте також:Нелегалку-росіянку спіймали на Рівненщині.

У зв’язку з цим, Міністерство інфраструктури підтримало ідею залізничників провести індексацію тарифів й підняти їх на 70%. Кубраков зазначив, що попри збільшення цін, українські тарифи все ще залишаються нижчими ніж в ЄС.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Штраф до 60 000 гривень і в’язниця: що загрожує за неявку в ТЦК

Верховна Рада ухвалила законопроєкт №10379, який врегульовує міри покарання для ухильників за військові правопорушення та…

58 секунд ago

Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні

В Україні найближчим часом особливого потепління можна не очікувати, температура буде "помірно комфортною".  Про детальний…

14 хв. ago

Ціни на каву б’ють всі рекорди: експерти пояснили в чому причина

Ціни на каву сорту робуста досягли історичного максимуму за 45 років на тлі дефіциту. Про…

27 хв. ago

У Києві чоловік, погрожуючи ножем, відібрав у таксиста всі гроші

У Києві зловмисника, який з ножем відібрав у таксиста усі гроші, засудили до 5 років…

43 хв. ago

Петро Порошенко просить Німеччину припинити фінансувати чоловіків з України

П’ятий президент України Петро Порошенко закликав німецьку владу Німеччини припинити фінансувати українських чоловіків мобілізаційного віку,…

1 годину ago

Продавив москітну сітку й випав із вікна четвертого поверху: на Рівненщині загинув трирічний хлопчик

На Рівненщині загинув трирічний хлопчик. Про це повідомили в пресслужбі поліції Рівненщини. Про подію до…

1 годину ago