НОВИНИ

Україну заллє рясними дощами: прогноз синоптиків

У п’ятницю, 25 червня, в Україні погода буде мінливою. У частині країни опадів не очікується, однак спека залишиться. У західних та південних областях пройдуть дощі з грозами.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Про це йдеться у прогнозі Укргідрометцентру.

Сьогодні на півночі та у центральній частині країни дощів не передбачається. У Чернігівській та Сумській областях температура повітря прогріється до +32-34. На Черкащині, Полтавщині та Кіровоградщині також буде +32-34. У Дніпропетровській області – +31-33.

На заході пройдуть дощі, які супроводжуватимуться грозами. У Тернопільській, Львівській, Закарпатській, Волинській, Хмельницькій і Чернівецькій областях вдень буде +32-34. В Івано-Франківській області – +31-33, а у Рівненській області +33-35 градусів.

У східних областях дощу також не буде. У Донецькій, Луганській та Харківській областях стовпчик термометра сягне позначки +33-35. Однак на півдні все ж проллється дощ: опадів не буде лише у Запорізькій та Херсонській областях. Там буде +31-33. Також дощі пройдуть в Одеській області, де буде +26-28.

У Києві у п’ятницю, 25 червня, опадів не очікується. Температура повітря підніметься до гарячих +32-34 градусів. Вітер буде південно-східним зі швидкістю 3-8 м/с.

Джерело: сайт Новини Live

Читайте також: “До +37°”: сьогодні Україну накриє нещадна спека

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

У Миколаєві спалахнула масштабна пожежа на підприємстві (ФОТО)

У Миколаєві вогнеборці ліквідували масштабну пожежу на деревообробному підприємстві. Про це повідомили у ГУ ДСНС…

23 хв. ago

На Черкащині чоловіка затримали за розбещення 13-річної дівчинки

Підозру оголосили місцевому жителю Черкащини за фактом розбещення дитини. Про це повідомляє Офіс генпрокурора, передає…

53 хв. ago

На Прикарпатті у ДТП загинула 22-річна поліцейська

22-річна лейтенантка поліції Луканюк Іванна, дільничний офіцер Косівського районного відділу поліції Івано-Франківської області, трагічно загинула…

1 годину ago

Відтепер захищатимуть Україну з небес: Рівненщина втратила двох захисників

На Рівненщині до лав Небесного війська провели двох Героїв-захисників. На Дубенщині попрощалися з Володимиром Тростянчуком,…

2 години ago

Гороскоп на 4 травня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

Езотерики склали свої передбачення на 4 травня  2024 року для всіх знаків Зодіаку. Що цікавого…

2 години ago

В Україну йдуть заморозки: синоптик розповів, якою буде погода на вихідних

Найближчими вихідними, 4 та 5 травня, в Україні буде прохолодно та навіть холодно. Місцями пройдуть…

3 години ago