НОВИНИ

“Українську вивчив за три місяці”: історія американця, який кайфує від життя в Україні (відео)

Американцю Браяну Ескобару вдалось вивчити українську мову всього за три місяці, а за рік – почати розмовляти краще, ніж багато українців.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар:Мені пощастило і я попав саме в Україну, де я бажав працювати. Коли я дізнався, що я поїду саме в Україну, я сам почав вивчати українську мову. Всього лише година в день. Це мало, але все одно дуже допомагало. Я знайшов інтернет-ресурси, дивився серіали з субтитрами. Вже за 3 місяці я міг нормально володіти українською мовою“, – розповідає Браян.

Деталі: Браян Ескобар працює волонтером в Корпусі миру США. В Україні він проживає більше року, а саме в Христинівці на Черкащині. 

Там хлопець викладає дітям в школі англійську мову. Браян розповідає, що ця робота приносить йому неймовірне задоволення тому, що він дуже любить спілкуватися дітьми. А також, це допомагає йому постійно практикували українську мову.

Проте, незважаючи на велику любов до української мови, хлопець розчарований, що тепер знає її краще за деяких корінних жителів. За його словами, вивчити українську мову — це унікальна можливість, яка доступна лише в Україні.

Браян планує залишитись в Україні ще на 6 місяців або на рік. Тому що для нього це дивовижна країна, в якій він здобуває новий досвід, приємні знайомства та прекрасні спогади.

Читайте також: Хлопця відмовились брати на роботу через ім’я, і ось чому

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Встигніть висадити помідори до цієї дати: хитрість для величезного врожаю

Помідори, як культура для вирощування, точно потрапляють у лідируючі позиції на городі у кожного дачника.…

30 хв. ago

63% українців підтримують заборону УПЦ (МП) в Україні – КМІС

63% опитаних українців вважають, що Українська православна церква московського патріархату повинна бути повністю забороненою в…

31 хв. ago

Коли заморозки покинуть Україну: синоптик назвала точну дату

З 8 травня на погоду в Україні впливатиме антициклон, тому опади припиняться, але похолоднішає до…

1 годину ago

На фронті загинув наймолодший оборонець “Азовсталі” Назарій Гринцевич

На війні загинув 21-річний Назарій Гринцевич з позивним «Грінка». Він був наймолодшим оборонцем «Азовсталі» в…

1 годину ago

Мобілізація студентів у травні 2024: кого можуть призвати і чи випустять за кордон

16 квітня 2024 року президент України Володимир Зеленський підписав закон про мобілізацію №10449, який набуває…

2 години ago

В Україні запустили два нові сервіси для військових

В Україні запустили два нові сервіси для військовослужбовців і працівників органів системи Міністерства внутрішніх справ.…

2 години ago