НОВИНИ

У WhatsApp з’являться нові корисні функції

Популярний месенджер WhatsApp незабаром отримає чергове оновлення – в бета-версії програми для Android вже з’явилися нові функції, реліз яких у стабільній збірці очікується найближчим часом.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Крім можливості назавжди відключити дратівливі повідомлення з певних чатів, додаток отримає покращену систему очищення файлів і одну з корисних мультимедійних можливостей сервісу Instagram.

Першим з нововведень, які незабаром отримає месенджер, стане пункт меню “заглушити назавжди” для обраних чатів

Раніше відключити повідомлення можна було тільки на 8 годин, тиждень або 1 рік, тепер же “заглушити” надокучливий чат можна буде назавжди.

Крім того, розробники месенджера оновлять графічний інтерфейс меню “Використання сховища”, який тепер відображає більш детальну інформацію про використання вбудованого накопичувача.

У власників ґаджетів також з’явиться можливість відсортувати мультимедійні файли, збережені у папці програми, і швидко очистити їх при необхідності. Список чатів із зазначенням їх розмірів буде доповнений рядком пошуку для зручності навігації.

Нарешті, у версії WhatsApp Beta v2.20.201.10 для Android вже з’явився пункт “Рекомендації з використання мультимедіа” – за аналогією з Instagram він допомагає вирівнювати стікери і текст при редагуванні зображень, відео та GIF-файлів.

Джерело: сайт 24 канал

Читайте також: У Telegram з’явилася нова функція: деталі

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Гороскоп на 4 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Астрологи склали гороскоп на 4 травня для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтеся, що цього дня чекає…

19 хв. ago

Мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку

Взимку 2024 року мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку. Зловмисника затримали, його судитимуть. Про…

12 години ago

На Рівненщині попрощались із чотирма захисниками

На Рівненщині попрощались із чотирма загиблими захисниками: Олександром Бубою, В'ячеславом Авдейчиком, Анатолієм Довматом та Володимиром…

12 години ago

На Кіровоградщині двоє дітей отруїлися грибами

У Долинській громаді Кіровоградської області двоє дітей отруїлися дикорослими грибами. Про це розповіла головна санітарна…

13 години ago

В Україну йде холод з Баренцевого моря: синоптик попереджає про заморозки

Найближчими вихідними, 4 та 5 травня, в Україні буде прохолодно та навіть холодно. Місцями пройдуть…

13 години ago

З 4 травня статус “обмежено придатний” для військовозобов’язаних скасовується

Міністерство оборони України внесло зміни у процедуру визначення придатності до військової служби. Відповідні зміни до…

15 години ago