У США створили унікальне молоко, яке можна зберігати відкритим дев’ять місяців

event 21:57 Середа 28 Квітня 2021 Здоров'я

Компанія JOI, що займається виробництвом рослинних концентратів молока, представила перший в історії насправді безвідходний альтернативний молочний продукт. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Зазначається, що молочний продукт — концентрат вівсяного молока в упаковці, що піддається компостуванню. Він з’явиться у продажі з 22 квітня. Продукт являє собою порошок з одного лише інгредієнта — органічного вівса, вирощеного із застосуванням стійких методів сільськогосподарської практики.

Коментар:Зменшення впливу на планету завжди було в центрі місії JOI. Органічний вівсяний порошок є важливою віхою у забезпеченні споживачів альтернативними молочними продуктами, які якомога менше впливають на навколишнє середовище“, — повідомив Гектор Гутьеррес, генеральний директор компанії. 

У виготовленні свого продукту JOI застосовує унікальний процес подрібнення. Він дає необхідну консистенцію після змішування з водою. При цьому споживачі можуть контролювати смакові якості вівсяного молока, додаючи менше або більше води, а також застосовуючи спеції й підсолоджувачі.

Упаковка також робить продукт унікальним. Вона безпечна для домашнього компостування та повністю розкладається в таких умовах. 

На відміну від звичайного вівсяного продукту, термін вживання якого закінчується через кілька днів після відкриття, органічний порошок JOI зберігається до 9 місяців навіть без охолодження.

Джерело: сайт newfood

Читайте також: Фахівці розповіли, скільки можна зберігати заварений чай

Теги:
Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
17.04.2024, Середа
Читати більше новинarrow_forward