У Слузі народу пояснили, чому залишили “карантин вихідного дня”

event 22:22 Вівторок 17 Листопадаа 2020 ПОДІЇ

Депутат від фракції “Слуга народу” Олена Мошенець назвала три причини, за якими не потрібно скасовувати карантин вихідного дня.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: “Я проти скасування карантину вихідного дня, тому що зараз у нас немає альтернатив, єдина альтернатива – повний локдаун, а це для представників бізнесу буде гірше. Тому я підтримую ініціативу про те, що три пари вихідних потрібно поберегти”, – сказала Мошенець.

Першою причиною вона назвала те, що таким чином буде зменшено кількість заражень.

Коментар:На 20-30% за минулі вихідні зменшилися скупчення людей. За холодної погоди люди намагаються проводити час у кафе та ресторанах і саме там відбувається скупчення“, – розповіла пані нардеп.

Другою причиною саме такого голосування у “Слузі народу” було названо те, що зароблені бізнесом кошти не вартують людських життів. Олена Мошенець заявила, що наразі парламент працює над поліпшенням стану бізнесу, але заклики до скасування карантину вона рахує за популізм.

Коментар: “Оці три тижні дадуть змогу розвантажити медичну систему. Якщо це буде зроблено – то це буде для лікарів краще. Якщо ми досягнемо критичної цифри у 15 тисяч, то тоді нікому буде лікувати людей. Якщо за два тижні результатів не буде, тоді ми будемо впроваджувати інші заходи”, – підсумувала вона.

Джерело: сайт Рубрика

Читайте також: У Раді не змогли скасувати карантин “вихідного дня”

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward