НОВИНИ

У школі на Рівненщині дві вчительки побилися на уроці

У Рівненському районі дві вчительки побились на уроці. Сталось все на очах у першокласників. Після інциденту батьки перестали пускати дітей до школи. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Першокласник Анатолій пригадує бійку вчительок, яка напередодні відбулась на уроці читання. Свідками події стали семеро учнів.

Інцидент стався у початковій школі села Решуцьк, що у Рівненському районі. Тут навчається 17 дітей і працює 3 педагоги.

Вже не перший рік триває конфлікт між двома вчителями за посаду завідувача закладу. Ніна Назарчук була керівником понад 20 років. У 2018 її звільнили й призначили Тетяну Хуторянську. Зі слів останньої, старша колега постійно шукає причини для конфлікту.

Ніна Назарчук, яка ніби зчинила бійку, каже не може змиритись з її звільненням з посади керівника школи. Працювати під керівництвом молодшої колеги – не може. Але зчиняти бійку того дня не планувала.

Бійку вчителів помітили колеги і викликали поліцію. Останні склали адмінпротокол на педагога, яка зчинила бійку. Кажуть, по приїзду на місце – конфлікт вже майже вичерпався.

Після бійки педагогів, батьки учнів 1-2 класів, у яких викладає Ніна Назарчук, перестали пускати дітей на навчання. Вже 3 дні малюки не відвідують навчальний заклад.

Місцевим відділом освіти створено комісію у розслідуванні даного випадку. Кажуть, конфлікт між педагогами триває не перший рік. До вівторка наступного тижня мають прийняти певне рішення.

Батьків лише догана не влаштовує. Кажуть, якщо вчительку не звільнять – дітей переведуть в інші школи. У відділі освіти все ж спробують помирити вчителів. І провести бесіду з батьками. Бо через конфлікт – у дітей не відбувається навчальний процес.

Джерело: сайт Рівне 1

Читайте також: Освітян Рівненщини нагородили з нагоди професійного свята

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

Мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку

Взимку 2024 року мешканець Дніпра зґвалтував та вбив 11-річну дівчинку. Зловмисника затримали, його судитимуть. Про…

5 години ago

На Рівненщині попрощались із чотирма захисниками

На Рівненщині попрощались із чотирма загиблими захисниками: Олександром Бубою, В'ячеславом Авдейчиком, Анатолієм Довматом та Володимиром…

5 години ago

На Кіровоградщині двоє дітей отруїлися грибами

У Долинській громаді Кіровоградської області двоє дітей отруїлися дикорослими грибами. Про це розповіла головна санітарна…

6 години ago

В Україну йде холод з Баренцевого моря: синоптик попереджає про заморозки

Найближчими вихідними, 4 та 5 травня, в Україні буде прохолодно та навіть холодно. Місцями пройдуть…

6 години ago

З 4 травня статус “обмежено придатний” для військовозобов’язаних скасовується

Міністерство оборони України внесло зміни у процедуру визначення придатності до військової служби. Відповідні зміни до…

8 години ago

Як спекти смачну паску: 10 тонкощів від хороших господинь

Ідеальна паска - пишна, м'яка, добре пропечена й ароматна. Щоб вона вийшла такою, варто пам'ятати…

8 години ago