НОВИНИ

У серпні здійсняться всі мрії тільки трьох знаків Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, чиї мрії стануть реальністю вже в серпні. Зірки будуть до них максимально прихильні. У список щасливчиків потрапили Леви, Діви і Стрільці, пише уніан.

УСІ НОВИНИ В ОДНОМУ ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ – БАЙРАКТАР NEWS

Лев

У серпні Леви по-справжньому дізнаються, що таке золотий дощ. Гроші будуть плисти до них струмком. А найголовніше, що їм для цього особливо і напружуватися не потрібно. Вся справа в тому, що представники цього зодіакального сузір’я вже в цьому місяці зможуть зі свого хобі зробити засіб для заробітку. Таким чином вони одним пострілом вб’ють одразу двох зайців.

Діва

Діви зможуть реалізувати новий проект, який відкриє перед ними нові перспективи. До слова, люди, народжені під цим знаком Зодіаку, зможуть домогтися нових висот. А відповідно зможуть і поліпшити своє фінансове становище. Більш того, вже в серпні Діви можуть відправитися в подорож своєї мрії, де з ними станеться справжня казка.

Стрілець

І Стрільцям пощастить у фінансовому плані. Може вигоріти якась угода, яка дозволить вам взагалі не думати про гроші в найближче майбутнє. Астрологи рекомендують вам не відмовлятися від вигідних пропозицій і покладатися тільки на себе. Тоді у вас вийде реалізувати все задумане.

Марія Апельмон

Маша любителька побитися об заклад, про точність її прогнозу погоди. Вона знає, чи потрібно завтра брати із собою парасольку, чи краще не виходити з дому через пекельну спеку. Інколи напише прогноз погоди краще, ніж Укргідрометцентр. Окрім цього захоплюється астрологією. Полюбляє писати гороскопчики і хвалити Козерогів. Точно знає, що чекає вас сьогодні, завтра і навіть через тиждень. А ще вона не відривається від сучасної літератури (*Кідрук one love) та є поціновувачем смачного індійського чаю.

Недавні новини

Якою буде погода 2 травня: прогноз синоптика

У четвер, 2 травня, в Україні буде сонячно та тепло. Про це повідомила синоптик Наталка…

9 години ago

Магнітні бурі в травні 2024: чотири найнебезпечніші періоди

Учені постійно спостерігають за Сонцем і попереджають населення про високу активність зірки. У дні спалахів…

10 години ago

Залякав, щоб мовчала: житель Дніпропетровщини розбещував 5-річну племінницю

Мешканець Синельниківського району Дніпропетровської області протягом пів року розбещував свою 5-річну племінницю. Чоловіка судитимуть. Про…

11 години ago

У Києві дівчина вистрибнула з балкона, впала на перехожого та вбила його

Стали відомі подробиці трагічної події у Києві 30 квітня на Троєщині. Про це повідомляє hromadske.…

12 години ago

Чи можна пекти паску у Страсну п’ятницю: прикмети та забобони

Страсна п'ятниця - день, коли Ісус Христос приніс себе в жертву за людські гріхи, у…

12 години ago

В Україні підрахували, скільки коштів принесло розблокування кордону з Польщею

Зняття блокади пунктів пропуску на кордоні з Польщею додатково збільшило надходження митних платежів і зборів…

13 години ago