У Рівному збираються облаштувати спеціальний майданчик для тренування собак

event 14:30 Понеділок 08 Червня 2020 ПОДІЇ

У Рівному хочуть створити новий тренувально-вигульний майданчик для собак. Його зоозахисники пропонують облаштувати на Пагорбі Слави. Ідею, на яку просять майже мільйон гривень, подали на Громадський бюджет.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Одна із його авторок Алла Лосік переконана, що створення інфраструктури для вигулу тварин зменшить кількість конфліктів між власниками собак та іншими відвідувачами парку.

Проблема у тому, що спеціальних майданчиків для дресирування собак у східній частині міста немає, а спускати пса з повідка у межах міста – не можна.

Розмістити майданчик пропонують на безпечній відстані від дитячих та спортивних зон, а користуватися та гуляти із своїми домашніми улюбленцями зможуть всі охочі і безкоштовно.

Планується, що на майданчику будуть різноманітні перешкоди для тренування собак.

Коментар: “Тут є бар’єри – стрибати, є гірки, є ці слаломи, буми – це все в класиці воно завершується, тварина має на швидкість пройти цю трасу. Коли вона опанує кожен тренажер – тварина стає придатною до повного контролю своїм власником”, – каже авторка проекту.

Зоозахисниця переконана, що що створення майданчика дозволить уникнути конфліктів, які часто виникають на цій території між власниками тварин.

У 2019-му за кошти Громадського бюджету у парку Хімік в протилежній частині міста облаштували майданчик для вигулу та дресирування собак.

Джерело: сайт Суспільне

Читайте також: “Штрафів на 2 млн доларів”: результати перших 5 днів роботи камер автофіксації

Теги:
Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
Читати більше новинarrow_forward