У Рівному почали будівництво нової дороги на найбільш завантаженій ділянці міста (відео)

event 12:01 П’ятниця 12 Червня 2020 ПОДІЇ

У Рівному будують дорогу, яка з’єднає вулицю Чорновола та Студентську. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Коментар: Цю дорогу ми почали будувати орієнтовно 2 місяці тому. Це нове будівництво дороги і фактично, нею вже можна користуватися. В наших планах – повністю закінчити будівництво вже цієї осені. Авжеж, за сприятливих погодних умов“, – зазначив директор Захід Трансбуд Віктор Шакирзян. 

Деталі: У Рівному будують нову дорогу, яка буде сполучати вулиці Студентську та Чорновола. Повідомляється, що завдяки цьому вдасться розвантажити трафік на ділянці між вулицями Студентська та Чорновола, а також біля ЖК “На Щасливому”.

Зазначимо, що асфальтування першої черги фірма виконала лише за один день. Будівництво вже йде протягом двох місяців та місцеві водії вже оцінили якість прокладеної дороги.

Коментар: Район дуже великий. Він розростається і тому, безумовно, потрібна дорога. Завдяки ній буде значно швидше пересуватися з Щасливого на Мірющенка“, – коментує один з водіїв.

Також, проєкт передбачає будівництво велодоріжок. Таким чином дорогою зможуть пересуватися не лише водії автівок, але й велосипедисти.

Ми розпочали будівництво дороги, яка з'єднає вулицю Чорновола та Студентську. Унікальність цього проекту полягає у тому, що автодорогу ми будуємо в рекордні строки і найголовніше – без використання бюджетних коштів. Це дозволить зменшити затори та розвантажить вулицю Чорновола в години пік. Ми працюємо, щоб зробити наше місто зручним для рівнян. Наш проект передбачає побудову не лише проїжджої частини, а й велодоріжок.

Опубликовано Віктором Шакирзяном Четверг, 11 июня 2020 г.

Варто зауважити, що будівництво дороги приватна ініціатива компанії “Захід Трансбуд”, яка реалізується без залучення бюджетних коштів.

Читайте також: В Україні починають тестувати дітей на антитіла до COVID-19: кого і де будуть перевіряти

Теги:
Останні новини
29.03.2024, П’ятниця
28.03.2024, Четвер
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward