У Рівному офіційно висунули ще одного кандидата в мери

event 12:45 Понеділок 21 Вересня 2020 РІВНЕ

Політична партія “Рівне Разом” висунула кандидатом на посаду міського голови Рівного Віктора Шакирзяна. 

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: За це одноголосно проголосували всі учасники з’їзду, який відбувся сьогодні, 20 вересня, у сквері імені Віктора Чайки.

Коментар: “Ми маємо вивести Рівне на лідерські позиції в Україні за тими показниками, які важливі для кожного рівнянина. Нам не цікаві політичні чвари – ми йдемо працювати. Ніхто зі столичних політиків не приїде у Рівне ремонтувати дороги чи очищувати Басів Кут. Це маємо зробити ми! Саме тому я прийняв для себе важливе рішення балотуватися на посаду міського голови Рівного”, – зазначив у своїй промові Віктор Шакирзян, голова “Рівне Разом”.

Віктор Шакирзян зазначив, що прагне разом з командою спеціалістів, змінити місто, саме тому “Рівне Разом” об’єднало тих, кому не байдужа його доля.

Коментар: “Я йду на вибори разом з командою політичної партії “Рівне Разом”. Це представники різних галузей життя міста – громадського сектору та підприємців, освіти та культури, медицини та спорту. Це люди, які готові працювати й мають чітке бачення подальшого розвитку нашого міста. Ми партія “Рівне Разом” і поєднання цих двох слів пояснює нашу ідеологію: перше – наша політична сила об’єднує рівнян, і друге – ми працюємо на благо рівнян”, – підсумував Віктор Шакирзян.

На партійній конференції “Рівне Разом” також відбулося офіційне представлення команди політичної сили, яка буде балотуватися до Рівненської міської ради. Серед них Світлана Марчук, Катерина Марчук, Сергій Рибачок, Василь Харковець, Святослав Стельмащук та інші.

Джерело: сайт ITV Media Group

Читайте також: В Україні почалася реєстрація кандидатів на місцеві вибори

Останні новини
24.04.2024, Середа
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward