У Рівному горіло велике поле очерету (відео)

event 11:52 Понеділок 16 Березня 2020 ПОДІЇ

Загоряння сухої трави та очерету, що виникло 15 березня в обідню пору. Поблизу Нового двору біля Рівного.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Через пожежу утворилося задимлення на автодорозі. 
Аби не допустити дорожньо-транспортних пригод патрульні поліцейські спільно з рятувальниками регулювали рух. Пожежу вдалося ліквідувати.

Надзвичайники вкотре закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву, чагарники та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями а також кидати недопалки та сірники на суху трав’янисту підстилку. А залишене на природі без нагляду вогнище, може призвести до масштабної лісової пожежі.

У випадках значного поширення пожежі – негайно повідомте про загоряння за телефоном «101»

Вогнеборці ліквідавали загоряння сухої трави та очерету, що виникло 15 березня в обідню пору в районі Нового двору поблизу РівногоНа місці події працювали бійці 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста та співробітники оперативно-координаційного центру обласного управління ДСНС. У зв'язку з пожежою утворилося задимлення на автодорозі. З метою недопущення можливих дорожньо-транспортних пригод патрульні поліцейські спільно з рятувальниками регулювали рух.Пожежу вдалося ліквідувати.З метою не допущення утворення нових осередків пожеж на місці залишилися чергувати вогнеборці. Ситуація знаходиться під контролем вогнеборців.Шановні краяни! Служба порятунку "101" вкотре закликає громадян суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах. Перш за все, не слід випалювати суху траву, чагарники та сміття на присадибних ділянках, розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями а також кидати недопалки та сірники на суху трав’янисту підстилку. А залишене на природі без нагляду вогнище, може призвести до масштабної лісової пожежі.Рятувальники сподіваються, що все ж достукаються до свідомості рівнян, котрі таки задумаються над проблемою пожеж в екосистемах, кількість яких невпинно зростає.У випадках значного поширення пожежі – негайно повідомте про загоряння за телефоном «101»

Опубликовано Головне управління ДСНС у Рівненській області Воскресенье, 15 марта 2020 г.

Джерело: ГУ ДСНС

Читайте також: Медики розповіли, які ліки категорично не можна приймати при підозрі на коронавірус

Теги:
Останні новини
27.03.2024, Середа
26.03.2024, Вівторок
25.03.2024, Понеділок
24.03.2024, Неділя
23.03.2024, Субота
22.03.2024, П’ятниця
Читати більше новинarrow_forward