НОВИНИ

У Рівному біля адмінбудівлі встановили “вбиральню”, влада каже – провокація

У Рівному перед входом в адмінбудівлю на вулиці Лермонтова, де знаходиться управління містобудування та архітектури, встановили дерев’яну споруду та написали на ній WC, що означає туалет.

Детальніше про це розповідає Час-Дій

Фото цього випадку з’явились у соцмережах, також допис про це у своєму Facebook виклав очільник місцевого осередку “Національного корпусу”.

Близько 16-ї після виклику одного із працівників управління містобудування на місце приїздили патрульні. Інспекторка Наталія Воєвода у коментарі Суспільному зазначила, що невідомих осіб, які залишили цю конструкцію перед входом адмінбудівлі, не виявили. У заявника відібрали пояснення, а також повідомили міське ШЕУ про необхідність прибрати дерев’яну будівлю з тротуару.

Як уточнила пресофіцерка Головного управління поліції області Марія Юстицька, перевіркою та з’ясуванням усіх обставин цього випадку займатиметься дільничний інспектор.

Свідком встановлення цієї споруди на Лермонтова, 6 був керівник обласного осередку “Нацкорпусу” (від жовтня 2016-го це політична партія) Ігор Сухий. Він і виклав фото на своїй особистій сторінці у Facebook.

– Друзі повідомили, що по вулиці Лермонтова, 6 ведеться незаконне будівництво. Ця тема мені цікава, тому я швидко прибіг туди, побачив, як хлопці монтують таку конструкцію, типу сільського туалету. Мені вони сказали, що ставлять трон Хомка. Встановили, поїхали. Приїхала поліція, потім з ШЕУ люди, забрали те все, на тому вся акція.

– Можете прокоментувати до цього причетність “Нацкорпусу”?

– Ні, я непричетний до цього. У нас просто недалеко офіс, побачили несанкціоновані дії. Як на мене, прикольно.

Пізніше пан Сухий оприлюднив відео, як споруду прибирають комунальники.

Оскільки на листку, що прикріпили до споруди, згадані прізвища керівників міста, Суспільне звернулось до них з проханням прокоментувати цей випадок.

“Для мене все зрозуміло – розпочалися місцеві вибори. На жаль, провокування конфліктів найближчим часом стане звичайним явищем”, — каже заступник міського голови Віталій Герман.

“Оскільки жодних офіційних вимог до міської влади немає – то і коментувати тут немає що. Виглядає як чистої води провокація”, – зазначив речник міської ради Микола Прокопчук.

Джерело: сайт Суспільне

Читайте також: “Науковий прорив?”: вчені лікуватимуть COVID-19 жіночими гормонами

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

На Волині 19-річна жінка заморила голодом немовля

Заморила дитину голодом – 19-річній волинянці повідомили про підозру, пише ВолиньЮа. Через умисні дії матері…

26 хв. ago

Яйця і дріжджі не потрібні: пишна, як пух, українська паска

Світле свято Великдень щороку збирає всю родину за одним столом. З такої нагоди господині по…

1 годину ago

Посилення мобілізації в Україні: кому з чоловіків буде надано відстрочку з середини травня

Громадяни, які мають право на відстрочку від служби в ЗСУ, можуть добровільно вступити до армії,…

2 години ago

Чим неприпустимо підживлювати троянди: опіків не уникнути

Троянди потребують уваги в догляді. І вибір добрив та засобів для підживлення має критичне значення.…

2 години ago

У «Дії» скоро з’являться ветеранські е-посвідчення

Запуск електронних посвідчень для ветеранів у «Дії» відбудеться через два місяці. Про це повідомляє Мінветеранів.…

2 години ago

В Уряді відповіли, чи буде Україна примусово повертати чоловіків з-за кордону

Українська влада не буде примусово повертати чоловіків призовного віку з-за кордону.  Про це заявила віцепремʼєр-міністр…

3 години ago