У Рівненській обласній лікарні розпочали “Велике будівництво”

event 18:39 Середа 07 Жовтня 2020 РІВНЕ

Приймальне відділення Рівненської обласної клінічної лікарні модернізують. Медичний заклад осучаснюють в рамках президентської програми “Велике будівництво”.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Роботи на об’єкті розпочалися декілька днів тому. Наразі на будівельному майданчику триває демонтаж. Після цього розпочнеться повноцінна реконструкція та оновлення.

Як розповідають в департаменті з питань будівництва та архітектури Рівненської ОДА, площа приймального відділення становить 848 квадратних метрів, на її реконструкцію спрямують близько 29 млн грн. За ці гроші відремонтують приміщення всередині, підготують його до встановлення обладнання, відновлять спеціальні під’їзди для “швидкої”.

Загалом, в рамках “Великого будівництва” на Рівненщині модернізують 7 приймальних відділень. Всі вони матимуть рецепцію, консультативно-оглядові приміщення, діагностичний блок, місця для очікування пацієнтів та супроводжуючих, вбиральні тощо.

Зокрема, більше двох тижнів тому будівельні роботи розпочались у Сарненській ЦРЛ.

Також вже завершені тендерні процедури ще по 3-ох приймальних відділеннях – у Рівненській ЦМЛ, Березнівській та Дубенській ЦРЛ. На черзі – проведення тендерів на реконструкцію у Володимирецькій та Рокитнівській районних лікарнях.

Окрім ремонту, у приміщенні встановлять необхідне сучасне обладнання ‒ дефібрилятор, апарат УЗД, кардіомонітор, цифровий рентген, комп’ютерний томограф. Усі приймальні відділення опорних медзакладів Рівненщини модернізують за однаковим дизайном.

Нагадаємо, “Велике будівництво” – це спільний проект Президента та Уряду України, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури включно з дорогами та соціально важливими об’єктами.

Джерело: сайт Рівненської ОДА

Читайте також: “Велике будівництво на Рівненщині”: як реалізовується проєкт на прикладі маленької сільської школи

Останні новини
17.04.2024, Середа
16.04.2024, Вівторок
15.04.2024, Понеділок
14.04.2024, Неділя
13.04.2024, Субота
12.04.2024, П’ятниця
11.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward