У Маріуполі чоловік подарував всім охочим близько 2 тисяч тюльпанів (відео)

event 23:13 Вівторок 30 Березня 2021 ПОДІЇ

Шостий рік безкоштовно роздає всім охочим тюльпани, які вирощує у власній теплиці.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Маріуполець Олександр Федоров вирощує квіти у власній теплиці. Наприкінці жовтня посадив приблизно 10 тисяч тюльпанів різних сортів. Розповідає, щоб квіти виросли, доглядав за ними у теплиці протягом двох місяців.

Коментар:Багато сортів не зійшло, мабуть, пізні. Або цибулина погана, не підготовлена. Половина виросла, половина — ні. Температура у теплиці має бути приблизно +10…+12, але не більше +20. Якщо буде понад +20, він буде рости тоненьким, високим, бутон буде падати“, — пояснює фермер.

Шостий рік він безкоштовно роздає всім охочим тюльпани, які вирощує у власній теплиці. Цьогоріч вирішив дарувати ще й зелену цибулю.

За словами Олександра Федорова, за тиждень такою можливістю скористалися з пів сотні місцевих жителів. Каже, у такий спосіб намагається радувати людей.

Коментар: Штук 500, я думаю, ми ще роздамо. Беруть в основному цибулинки, тому що садити можна в город. Там же кілька діток на цибулинці. Посадять в город, на наступний рік буде тішити око їх“, — говорить Олександр.

Цьогоріч фермер вирішив дарувати ще й зелену цибулю. Каже, ростив її органічну, без хімії.

Коментар: Це зовсім інша цибуля, не порівняти з тією, що в нас у супермаркеті. Там вода, гідропоніка, хімія. А ця земляна, справжня. І смак такий ядрений, як літній, дуже смачний. Люди тільки хвалять“, — зазначив Олександр.

Джерело: сайт GreenPost

Читайте також: Лікар попередив, що на коронавірус в Україні почала частіше хворіти молодь

Останні новини
23.04.2024, Вівторок
22.04.2024, Понеділок
21.04.2024, Неділя
20.04.2024, Субота
19.04.2024, П’ятниця
18.04.2024, Четвер
Читати більше новинarrow_forward