НОВИНИ

У Київстар з’явилася послуга “юрист онлайн”

Абоненти оператора можуть отримати кваліфіковану юридичну консультацію телефоном або на сайті, а також допомогу в підготовці правових документів. Сплачувати за послугу можна з мобільного рахунку.

Детальніше про це розповідає Час-Дій.

Деталі: Користувачам послуги пропонуються юридичні консультації з питань у сімейному, спадковому, податковому праві, які не пов’язані із веденням бізнесу, у питаннях, пов’язаних з володінням та використанням автомобіля, нерухомості, комунальних послуг. Документи, які допомагає готувати юрист – заяви, договори, позови, довіреності тощо.

У межах послуги є два варіанти підписки. “Юрист онлайн класичний” передбачає консультацію з трьох питань та підготовку трьох правочинів. Вартість підписки 30 грн. на місяць. “Юрист онлайн безлімітний” – безлімітна кількість консультацій та підготовка до 10 правових документів, вартість – 50 грн. на місяць. Вартість підписки списується з мобільного рахунку абонента.

Коментар: Київстар першим серед мобільних операторів України пропонує своїм абонентам віддалено отримувати юридичні послуги щодо ситуацій, з якими кожен з нас може стикатися у щоденному житті. Сьогодні, коли спілкування, робота, навчання переходить в онлайн, для Київстар важливо забезпечити клієнтів зручним способом отримувати потрібні для комфортного життя послуги. Так, ми вже запустили застосунки для медичних консультацій – Doctor online – та із тренуваннями для дому і спортзали – Fitstar“, – зазначає Павло Даніман, директор з маркетингу компанії Київстар.

Щоб користуватися послугою необхідно подати заявку на підключення, після чого приходить SMS повідомлення з підтвердженням.

Джерело: сайт Обозреватель

Читайте також: Учасниця трьох Олімпійських ігор провела для студентів РДГУ модуль проєкту #OlympicLab

Дмитро Гаврилюк

Кажуть журналісти - сидяча робота? Це не про Діму. Нашого Дмитра хлібом не годуй, а дай лише попрацювати в домашньому садку. В перервами між практикою, він ділиться секретами і лайфхаками своїх знань. А ще Діма морж! Інколи нам здається, що в його жилах тече антифриз! Наразі Діма вегетаріанець з 3-річним стажем, який розкаже вам усе про користь бобових і овочів. І часто пише про це у авторському блозі.

Недавні новини

В Україні деякі пенсіонери можуть отримувати відразу дві пенсії: кого стосується

Українські пенсіонери, які мають інвалідність, можуть отримувати дві виплати одночасно, але це не стосується всіх…

10 години ago

На Черкащині лисиця покусала 9-річну дівчинку

У Звенигородському районі Черкаської області дика лисиця покусала дев'ятирічну дитину під час прогулянки на велосипеді.…

10 години ago

На Полтавщині жорстоко вбили 25-річну жінку: підозрюваний вчинив самогубство

На Полтавщині правоохоронці знайшли у вигрібній ямі на території домогосподарства 46-річного жителя Новосанжарської громади тіло…

11 години ago

На вихідних Україну несподівано розігріє до +27° : прогноз синоптика

Вихідні в Україні будуть сухі та теплі. Опадів протягом 21 та 22 вересня не очікується.…

11 години ago

Україна востаннє переведе годинники: коли переходимо на зимовий час

У червні ВР проголосувала за скасування переведення годинників в Україні. У жовтні ми востаннє перейдемо…

12 години ago

На Дніпропетровщині викрили військового, який організував схему незаконного нарахування бойових виплат

На Дніпропетровщині правоохоронці викрили схему незаконного нарахування бойових виплат військовослужбовцям. Про це повідомляє поліція Дніпропетровської…

12 години ago